Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát?

Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés

A magzat 7. hétben van. Az anyuka 20 éves lett nem rég, több mint fél éve leukémiás, sugáron már pár hónapja nem volt, de a kezelések nagyrészére nem ment el. Korábban az orvos azt mondta jelenlegi állapotában minél többet pihenjen és állítólag max 5 éve van ha nagyon figyel magára. Anyukának szívbetegsége, vérnyomás problémája van, vitaminhiányos, pánikbeteg, borderline-s, pszichiáterhez jár. Kétszer volt öngyilkossági kísérlete, de állítólag nem tenné meg újra. Családja nincs, egy örökölt vidéki háza van édesanyjától. Rendszeresen depressziós, öngyilkossággal szokott viccelődni. A gyermekre azt mondja legalább adna neki értelmet, arra a válasz hogy fogja felnevelni ha elméletileg meghal a válasz hogy "majd megoldom". Családban volt jelen skizofrénia. Az orvos szerint jelenlegi állás szerint 20 százalék esély van arra hogy valami betegsége(?) lesz a gyereknek.

Bocsánat ha az igen vagy nem egyértelmű, de nem tudom meggyőzni hogy szerintem ez még vallási nézőponttal nézve sem tűnik jó ötletnek hogy most anya legyen.

2023. okt. 15. 10:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
11%

Rengeteg leukémiásnak csak egy csontvelő átültetés kell, és nyilván nem 100%-os a gyógyulás, de sokkal jobban lesz.

Ne ítélkezzünk egy borderline felett, rengeteg nárcisztikus és ki tudja még milyen ember nevel gyereket, nagyon sok embert megváltoztat.

Nálam 29 évesen diagnosztizáltak rákot, szerencsére még időben elkapták, de nagyon sokáig le akartak rólam mondani az orvosok.

Amikor várandós lettem abbahagytam a kezeléseket, megszültem a babámat, akinek szintén nem sok jót jósoltak, de most itt szuszog mellettem a hét éves kislányom.

Minden hozzáállás kérdése, az apuka meg szedje össze a tökeit és támogassa a hölgyet teljes mellszélességgel.

2023. okt. 15. 19:13
 12/16 anonim válasza:

Mondhat itt bárki bármit, de a végleges döntést úgyis csak az anya fogja meghozni.

Neki kell eldöntenie, hogy megtartja-e a gyereket vagy sem.

De ilyenkor hol van az apuka?!

Most még el tudja vetetni, ha csak a hetedik hétben jár.

2023. okt. 15. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

A leukémia nem annyi, utolsó, hogy csontvelőátültetés és kész. Évekig tart a gyógyulás, ha van egyáltalán donor.

A mentális betegekre pedig nem az a jellemző, hogy a gyerek javít az állapotukon, inkább ront, és úgy már nem csak a saját életét, hanem a gyerekét is megkeseríti.

2023. okt. 15. 19:23
 14/16 anonim válasza:

Annyira egyértelmű hogy a kérdező az apuka, megijedt és most próbálja itt lejáratni a párját.

Nőjj fel sürgősen.

2023. okt. 17. 17:40
 15/16 anonim válasza:

Egyszer azt írod, hogy te akarnád meggyőzni az anyukát, de kommentben meg már csak "apa állítólag levelezőn tanul".

Na most két verzió van, vagy te vagy az apa, vagy ténylegesen próbálsz lejáratni valakit.

Ha az első az igaz, akkor meneküljön tőled sürgősen az anyuka jelölted, második esetbe pedig tényleg nőjj fel.

2023. okt. 19. 14:48
 16/16 anonim válasza:
Leukémiára nem adnak sugarat,maximum transzplantáció előtt..
2023. nov. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!