Csak én vagyok ilyen gyenge nő, vagy más is ilyen nehezen viseli a terhesseget?
Második terhessegem, az első is pokol volt, de nagyon szerettünk volna egy babát még, így bevallaltam.
Minden bajom van, és még csak 10 hetes vagyok.
Állandóan hányingerem van, naponta többször hányok is (3-5 alkalommal), teljesen ki vagyok készülve. Rengetegszer megszedulok, azt hiszem hogy el fogok ájulni. Olyan gyomorsavam van hogy az valami eszméletlen (szedek ra gyógyszert) félig ülve alszom miatta.
Rohadtul elegem van hogy ilyen gyenge a szervezetem, egész nap csak fekszem, alig bírom ellátni a nagyobb gyermekem ezért lelkiismeret furdalasom van.
Állandóan rettegek attól hogy mindjárt elajulok , nem is merek sehova sem menni. Attól is félek hogy megyek valahova és az utcán jön rám a hányás, ami milyen ciki, tekintve hogy semmi nem látszik rajtam a terhessegbol. Lelkiismeret furdalasom van és rohadtul fáradt vagyok. Javulhat ez, vagy konyveljem el hogy megint lesz egy nagyon szar terhessegem ?
Ez nem a szervezet gyengeségének kérdése.
Valakire így hat a hcg hormon, valakire meg úgy.
Ettől te nem vagy gyengébb, mint akinek alapból nincs semmi tünete.
Ne menj sehova ha nem muszáj, míg rosszul vagy.
Egyébként igen, javulni fog, van olyan, de ritka akinek végig megvannak ezek a tünetek.
Nem vagy gyenge, borzalmas lehet ez a napi hányás.
Nekem csak émelység jutott a fiammal, de épp elég rossz volt az is.
Kitartást kívánok!
En is hasonloan eltem meg a terhessegem elejet. Akartuk a babát de hidd el napi 6szoros hanyassal, osszepisilessel sirva kucorodtam a wc felett hogy ezt nem akarom tovabb csinalni... most 34 hetes vagyok és jobb.
Szedsz gyogyszert hanyasra? En kaptam tobb fajtat is mert korhazba kotottem ki kb 5szor.
Ilyenkor orulok annak hogy nekem kb az a legnagyobb bajom hogy nehezen kelek ki az ágyból😁
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!