Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kibírni a 12.heti...

Hogy lehet kibírni a 12.heti UH-ig? Illetve mit egyek/igyak székrekedés esetén?

Figyelt kérdés

Most vagyok 8-9 hetes, a következő UH-m 31.-én lesz a Váci kórházban. Nem tudom hogy hogy fogom kibírni. Így is a szívhangját elég nehezen találta meg a doki, amiatt is aggódtunk.

Illetve a másik kérdésem hogy 4 naponta tudok elmenni nagy wc-re. :( Sajnos a rostos annyira nálam nem jön be, mert nagyon sok savat csinál és instant hányok tőle.

2023. okt. 10. 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szilva. Este egy kiskanàl útifűmaghéj vagy chiamag.
2023. okt. 11. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Hú, látom régi kérdés, de nagyon érdekelne, hogy bírtad ki végül. Ugyanez a 2 problémám nekem is. 4 hét telik el az utolsó uh. és a genetikai között, amiből még van másfél hetem. Állandóan azon stresszelek, hogy már tuti nem él. Eddig se nagyon volt tünetem, most meg már semmi.

A másik meg ez a székrekedés. Én komolyan nem értem. Az eleje óta szedek magnéziumot, pár hete már ugyanazt a fajtát. Ehhez képest hol normalizálódik, hol nem. Most éppen nem. Egyszerűen nem tudok rájönni, mitől függ. Ráadásul hematómam volt, most talán már elmúlt, mert egy ideje nem vérzek, erre most attól is retteghetek, hogy az erőlködéstől megint lesz.

Már lassan azzal vigasztalom magam, hogyha ilyen székrekedésem van, csak van még gyerek, mert nem terhesen ez nem normális 🤦🏽‍♀️

11hetes vagyok.

2024. febr. 3. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!