Székrekedés féle?
Sziasztok, tudom 1000 ilyen kérdés van kb.
Napok óta olyannal küzdök hogy nehezen tudok wczni, jön ki ugyan széklet, de eléggé nehézkesen és félek aranyér lesz a vége (18 hetes) pedig meg szeretném előzni. Napokban 2x használtam dulcosoftot egymás után 2 nap is, nem igazán puhitotta a székletet és ingert se csinált. Próbáltam zabkorpát kefírrel, ittam szilvalét, ittam narancslét rá 1 pohár tejet semmi. Fogyasztok zöldséget szinte rendszeresen, gyümölcsöt nem igen de azt eddig sose fogyasztottam max narancsot ha szezonális. Ha lehet kerülném a kúpot meg társait.
Úgyhogy ötletet várok mivel eshetnék túl ezen az időszakon hogy nehézkes a wczes. (Úgy néz ki acélból van a hasam hogy semmi nem hatja meg😅) Jah és nem szedek vasat.
A dulcosoftot rendszeresen kell inni, nem 2 nap után fogja kifejteni a hatását...
Nekem pl egy hét után hatott.
Amúgy az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!