Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székrekedés féle?

Székrekedés féle?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom 1000 ilyen kérdés van kb.

Napok óta olyannal küzdök hogy nehezen tudok wczni, jön ki ugyan széklet, de eléggé nehézkesen és félek aranyér lesz a vége (18 hetes) pedig meg szeretném előzni. Napokban 2x használtam dulcosoftot egymás után 2 nap is, nem igazán puhitotta a székletet és ingert se csinált. Próbáltam zabkorpát kefírrel, ittam szilvalét, ittam narancslét rá 1 pohár tejet semmi. Fogyasztok zöldséget szinte rendszeresen, gyümölcsöt nem igen de azt eddig sose fogyasztottam max narancsot ha szezonális. Ha lehet kerülném a kúpot meg társait.

Úgyhogy ötletet várok mivel eshetnék túl ezen az időszakon hogy nehézkes a wczes. (Úgy néz ki acélból van a hasam hogy semmi nem hatja meg😅) Jah és nem szedek vasat.

2023. okt. 3. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zöldség és gyümölcs, azaz vizet megkötő növényi rostok bevitele viszonylag nagyobb mennyiségben alapvető és természetesen tejsavbaktériumok. Cékla, savanyított káposzta, banán, paradicsom, kovászos uborka, élőflórás kefir, joghurt vagy aludttej. stb.
2023. okt. 3. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magnosolv! Napi egyet szedek, amikor nem vettem be, küszködtem.
2023. okt. 3. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Beöntés a legegyszerűbb. Én minden alkalommal székrekedésnél beöntést adok magamnak, nincs gondom amúgy a székeléssel csak akkor ha mégis úgyvan pikpak kijön a cucc és nem lesz aranyér az erőlködéstől.
2023. okt. 3. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A dulcosoftot rendszeresen kell inni, nem 2 nap után fogja kifejteni a hatását...

Nekem pl egy hét után hatott.

Amúgy az a legjobb.

2023. okt. 3. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Plusz ötlet: kis fellépő a wc elé és arra tedd fel a lábad ( [link]
2023. okt. 5. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyit mozogsz? Az is egy tényező.
2023. okt. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!