Elmúlt a székrekedés a 12.héten?
Figyelt kérdés
A terhes elejétől olyan székrekedésem volt, hogy semmi ingerem sem volt, csak kúppal tudtam wczni.
Ma vagyok 11+2,és néhány napja van ingerem, és többnyire tudok is..
Jelezhet bajt? Hétfőn megyünk ultrahangra, egyébként problémás a terhességem, szigorú fekvéssel vagyok itthon. Barnázás folyamatos, egyrészt hematóma, másrészt a méhlepény egy része a méhszájnál tapadt meg. Tavaly volt egy vetélésem is. Progeszteron elhagyása után ment el magától.
2023. márc. 24. 15:34
1/4 A kérdező kommentje:
*terhesség
2023. márc. 24. 15:35
2/4 anonim válasza:
Ugyan már… nem jelez semmit. Örülj neki.
3/4 anonim válasza:
Jézusom...
Mégis mi rosszat jelentene a _székrekedés_ elmúlása?!
Kérd pszichológus segítségét a vetélés feldolgozásához...
4/4 anonim válasza:
Nekem még most is folyamatosan az van sajnos...3 napig megy rendesen, utána 3-4 napig nem megy...végig ez van, 23.héten vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!