Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez szülést jelentheti?

Ez szülést jelentheti?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap haza engedtek a korházból irtak ki vérszegénységre gyogyszert. Azt mondták 2100 a méhszáj és hogy sok a magzatvizem. De ma dél óta nem fájdalmat érzek a derekamba hanem ilyen nyilaló görcsös érzést és a alhasammal együtt a kettő jön 2 óra óta mérem de hol 5 percenként jön és 30 másodpercesek vagy 10 -15 percenként de azok meg 20-25 másodpercesek azota sem ált be még illetve a baba nagyon mocorog. Meg amikor felálok vagy fekve megfordulok a hátamra vagy felülök fekvésből alulrol hirtelen jövő nyilalást vagy szurást érzek. 38 hetes vagyok ma. Köszönöm előre a válaszokat.❤️
2023. okt. 8. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez joslo lesz kérdező, az értéked meg, nem jelent semmit. Mert 2100 méh száj értékkel időre szülhetsz, de túl is hordhatód. 8# te hamarosan szülni fogsz jövő héten, de lehet, hogy ma este indulsz szülni. Hideg front van.
2023. okt. 8. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Első gyereknél megérteném, hogy megkérdezed, de másodiknál...
2023. okt. 8. 20:18
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es az elsőnél inditoták😘
2023. okt. 8. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:

12 én nyolc év után szültem és féltem,hogy nem fogom felismerni amikor kezdődnek a fajasok.

Nekem is indítottak,és nem enyhe fajasokkal kezdődött a vajúdás,hanem egyenesen erős, öt percesekkel...

Nem kell belekötni...

2023. okt. 8. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Majd, ha percre pontosan jelentkeznek a fájás akkor fogsz szülni. Amíg ilyen hol ekkor hol akkor vagy ennyi meg annyi időre, az csak jósló.
2023. okt. 8. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

12es, honnan tudod hogy 2. terhessege?

Olvasgatom a kerdest is meg a valaszokat de sehogy se jovok ra 😂😂

2023. okt. 8. 23:46
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os már van egy 2 éves kislányom 😀
2023. okt. 9. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!