Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez szülést jelentheti?

Ez szülést jelentheti?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap haza engedtek a korházból irtak ki vérszegénységre gyogyszert. Azt mondták 2100 a méhszáj és hogy sok a magzatvizem. De ma dél óta nem fájdalmat érzek a derekamba hanem ilyen nyilaló görcsös érzést és a alhasammal együtt a kettő jön 2 óra óta mérem de hol 5 percenként jön és 30 másodpercesek vagy 10 -15 percenként de azok meg 20-25 másodpercesek azota sem ált be még illetve a baba nagyon mocorog. Meg amikor felálok vagy fekve megfordulok a hátamra vagy felülök fekvésből alulrol hirtelen jövő nyilalást vagy szurást érzek. 38 hetes vagyok ma. Köszönöm előre a válaszokat.❤️
2023. okt. 8. 18:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ma vagy 4 héten belül meg fogsz szülni.
2023. okt. 8. 18:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez joslofajas lesz.
2023. okt. 8. 18:35
 3/17 A kérdező kommentje:
A joslók azok elmúlnak mozgásra meg fürdésre nem?
2023. okt. 8. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. okt. 8. 18:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem múlnak el sőt van mikor erősebb.
2023. okt. 8. 18:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Fel óra zuhany után mondják, hogy elmulik, vagy felerosodik.

Próbáltal ennyi ideig zuhanyozni?

Egyébként szerintem nyugodtan hívd fel az ügyeletet, mond el mi van, ők majd elmondjak, menjél e be, vagy mikor menjel, minimum tudni fognak rólad, ha esetleg az éjjel megjelennél.

2023. okt. 8. 19:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ödéma, hipertónia és proteinuria meg varázsütésre eltűnt...
2023. okt. 8. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj, úgyis mondjuk 3 perces fájásokkal érdemes bemenni, amik teljesen rendezettek és pontosak.

Plusz folyamatosan erősödnie is kell. Akkor érdemes bemenni, ha már tényleg NAGYON fáj.

Én 40. hétben vagyok, ma először voltak rendszeres fájásaim, ötpercenként fél percesek, de elmúltak pár óra alatt, úgyhogy ma még nem babázunk 😄

(majdnem 4 hete mondta az orvos a 2100as méhszájat, azóta keményedek sokat, és a baba is akkoriban teljesen lehelyezkedett, a szívhangja már majdnem a szeméremcsontomnál van azóta. Dehát nem siet kifelé őkegyelme)

2023. okt. 8. 19:12
 9/17 A kérdező kommentje:
A korházban azt mondták a vérszegénység miatt voltam rosszul.😀
2023. okt. 8. 19:12
 10/17 A kérdező kommentje:
8as hátha mostmár kikivánkozik kitartást. És gyors szülést!🥰
2023. okt. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!