Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Enyhe menstruációs görcs és...

Enyhe menstruációs görcs és tejcsorgás közben jelenthet szülést?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt előtejem. Méhszáj nyitva van.

Van akinek kezdődött így?

2021. szept. 7. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Előbb utóbb úgyis megszülsz. Mindenki más, ezt nem lehet így megmondani.
2021. szept. 7. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 16.hettol jott az elotej,megis 40.hetre szultem. Terhes vagy,elobb utobb megszulsz,illetve gondolom hallottal a joslo fajasokrol... Nyugi,nem marad benned a baby!
2021. szept. 7. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Nyilván kedves kettes ha hetek óta lenne nekem is akkor nem kérdezném meg 🤦‍♀️

Nem nem tudom mi a jósló, sem a keményedést, mert nekem nem volt eddig. Képzeld ilyen is van 🤷‍♀️

Tudom, hogy nem marad bennem, de ez egy ilyen oldal, ahol bárki kérdezhet bármit, mások meg leírják a tapasztalatait. Ha ezt nem tudod elfogadni, görgess tovább 🤗

2021. szept. 7. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem a szülés. Mármint lehet, hogy készülődik a tested, ha már a végén vagy (nekem sem voltak jóslóim a 38. hétig, azt hittem először, hogy most már mindjárt megszülök, végül 40+3 indult csak), de az enyhe menstruációs görcs szinte biztos, hogy nem a vajúdás aktív szakasza.

Ha a méhszáj nyitva van, akkor már közel a vég, és lehet, hogy neked így kezdődik, de ennyiből még simán lehet napok is, mire beindult a buli ténylegesen.

2021. szept. 8. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!