Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tünetei voltak...

Kinek milyen tünetei voltak 10het2 naposan ?

Figyelt kérdés
Van már két kislányom,velük ritkán előforduló hányingerem volt kb 11.hetig,azóta viszont egy sikeresen benyelt vírus után (tavaly tél) hányás fobiam lett már ha van ilyen :) Félek hogy vészes hanyasom lesz jelenleg mióta tudom hogy terhes vagyok hányingerem van,mell feszules volt de már enyhült valamennyire.
2023. okt. 2. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Napi 1x-2x hánytam, bizonyos szagoktól öklendeztem, ólmos fáradságot éreztem, néha mensiszerű görcsölésem volt. Hirtelen ennyi ugrik be. 😊 A terhességi vészes hányás akkor van ha annyit hánysz, hogy semmi nem marad benned és emiatt infúzió kell.
2023. okt. 2. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja és általában a hányás elmúlik 12-14 hétre szóval szerintem megúszod a vészes hányást
2023. okt. 2. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
2023. okt. 2. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a nehezén már túl vagy.
2023. okt. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!