Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi volt az első tünete/t...

Kinek mi volt az első tünete/tünetei? mikor jelentkezett?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

A mensi elmaradása és a pozitív teszt mind a 3 terhessegemnél.

A terhestünetek ugy a 6.hét után jöttek mind a 3x

2023. szept. 21. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Pozitív teszt előtt 3 nappal, iszonyú gyomorégéssel. Soha nem égett a gyomrom.😅

Ezenkívül az égadta egy földön semmit nem éréztem. Semmi beágyazódási tünet. Mellfájdalom sem. Tényleg semmi.

2023. szept. 21. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi,csak nem jött meg.

Aztán a 8.-heten kezdődött a hányinger.

2023. szept. 21. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött meg, semmi más nem volt
2023. szept. 21. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmi tünetem nem volt egyik gyerekkel sem. 😊
2023. szept. 21. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindkétszer a pozitív teszt után (31.dpo, 37.dpo). Az elsőnél gyakori vizelési inger volt az első tünet, majd álmatlanság, a 7.héttől émelygés, étvágytalanság.

A másodiknál 8.hettol hányinger, rettentő fáradság.

2023. szept. 21. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

Én pozitív teszt előtt éreztem hogy valami "nem oké". Nem volt kedvem a délutáni edzésekhez, nem esett jól, és furcsa dolgokat álmodtam pedig rám az álmodás nem jellemző. Plusz a gyomorsavam volt nagyon amit nehezen tudtam csillapítani a szokásos bevált dolgokkal.

Aztán teszteltem és pozitív lett, aztán a 6 hét körül kezdődtek a rosszullétek.

2023. szept. 21. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Hanyatt fekvésnél esténként 1-2 késszúrás szerű gyomorszáj fájdalom, iszonyatosan pattanásos (a kinyomhatatlan fajta) homlok, ami semmitől nem javult. Ekkor már 4 hetes terhes voltam.

A homlokom csak most kezdett el javulni a 24. hétre, cserébe kiszőrösödött a hasam. 😅

2023. szept. 21. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
1 héttel a menstruáció előtt (ami nem jött végül) elkezdett nagyon fájni a mellem. A tesztet már úgy csináltam a nemvárt előtt 1 nappal, hogy elég biztos voltam az eredményben.
2023. szept. 21. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességemnél esedékes vérzés után csináltam csak tesztet, addigra már jelentkeztek enyhébb tünetek is.

Első esetben menstruáció idején a falánkság helyett étvágytalansàg, és fokozódó szagérzékenység. 5-6.hét között már masszív hányingerem volt.

Masodik esetben menstruáció idején nagyon durván éhes és szomjas voltam. Emellett szokatlanul megnőttek a melleim+mellbimbóim, ami eleg feltünő volt😃 itt ehhez olyan 8.héten társult a hányinger és az arcom pattanásodása.

2023. szept. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!