Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudok aludni terhess...

Miért nem tudok aludni terhesség eleje óta?

Figyelt kérdés

19 hetes vagyok.

Este hulla fáradt vagyok, 10 körül alszom el.

Aztán olyan hajnali 2-kor felebredek, és ennyi az alvás.😅

Ez a hormonok miatt lehet?

Mert pocakom az alig van.

Nem vagyok stresszes amúgy. Azokon a napokon is keveset alszom amikor teljesen nyugodt vagyok, azokon is amelyikeken történik valami.

Lehet, hogy készít fel a szervezetem a szülés utánra 🤣

Másnál is van ilyen?

2023. okt. 1. 06:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hormonális.
2023. okt. 1. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan voltam, 2-3 között rendszerint felkeltem, és 1-2 órát fent voltam, aztán nagy nehezen vissza tudtam még aludni 4-5 órától 7-ig! :D

Pedig szintén nem voltam stresszes, se semmi, csak szimplán a hormonok. Kitartást!

2023. okt. 1. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon nehezen alszom, részletekben 😞 Azt se mélyen... kitartást!
2023. okt. 1. 07:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nektek is kitartást! ☺️☺️

2023. okt. 1. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első babámnak én is így voltam. Hormonális változás. Hiába feküdtem le fáradtan este 10kor, éjfélig nem tudtam elaludni. Aztán hajnali 2kor felebredtem, és 4:00-4:30 előtt megintcsak nem tudtam visszaaludni. Meg szerencse, hogy nem jártam dolgozni, mert emellett reggel 6kor kelni, nem tudom hogy ment volna.... A leghosszabb nekem az első trimeszter volt ilyen szempontból, de végig kitartott a nemalvas. A rekord az volt, amikor hajnali 1kor felebredtem és attól kezdve bármit csináltam, nem tudtam elaludni reggel 8 előtt....
2023. okt. 1. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez voltam végig. Az alvásom olyan volt hogy reggel 6-7 től (álomba ájultam magam) tudtam aludni délután 1-2ig. Volt hogy nem aludtam egész nap. Egyre rosszabb lett mikor nagyobb vot a hasam meg már azért. Iszonyatosan rossz volt. Aztán miután megszültem a fiam simán aludtam este.
2023. okt. 1. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!