Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt glicerines kúp?

Terhesség alatt glicerines kúp?

Figyelt kérdés

Kerestem itt is, többen írták már, hogy használták terhesség alatti székrekedésre.

Viszont mikor a patikában venni akartam, nem ajánlotta a patikus, mondván vérbőséget okoz...

Így nem vettem meg, helyette Dulcosoftot ajánlott, ami semmit nem ér eddig.

Már rettegek előre a wc-től.

38. héten járok már, előző terhességemnél is megszűnt szülés után, de addig még jobb esetben van két két, és szenvedek!

Használtatok ilyen kúpot e célból??

2023. szept. 30. 12:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet. 😁

Sajnos vizet nem ihatok sokat, mert vizesedek, és másfél literben maximalizálták... Ez is a baj.🙄

2023. szept. 30. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég, milyen orvoshoz jársz te, aki szerint a vizesedés ellenszere az alig ivás?

Sürgősen keress olyan orvost, aki nem a középkorban szerezte a diplomáját...

2023. szept. 30. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Ujjjj-ujj nagyon rossz tanacs a víz csökkentése.

Soszegeny étkezés, es több víz..

2023. okt. 1. 14:19
 14/15 A kérdező kommentje:

A védőnő meg az orvos is azt mondta, hogy elég napi másfél liter, ebben leves is, minden benne 🤯

Nem igazán tudtam eddig betartani amúgysem 😄

2023. okt. 1. 15:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát sztem ez nagyon nagy butaság, de nekem mindegy.
2023. okt. 1. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!