Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt glicerines kúp?

Terhesség alatt glicerines kúp?

Figyelt kérdés

Kerestem itt is, többen írták már, hogy használták terhesség alatti székrekedésre.

Viszont mikor a patikában venni akartam, nem ajánlotta a patikus, mondván vérbőséget okoz...

Így nem vettem meg, helyette Dulcosoftot ajánlott, ami semmit nem ér eddig.

Már rettegek előre a wc-től.

38. héten járok már, előző terhességemnél is megszűnt szülés után, de addig még jobb esetben van két két, és szenvedek!

Használtatok ilyen kúpot e célból??

2023. szept. 30. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%

Magnézium nem segít?

Vagy a Laveolac?

Normális országokban a kúpokat csak nagyon indokolt esetben alkalmazzák.

2023. szept. 30. 12:43
 2/15 A kérdező kommentje:

Előző terhességemnél jó volt az útifűmaghéj meg a búzakorpa is, most az sem...

Hónapok óta kínlódok, de ennyire nem volt a helyzet, mint most. 😰🤯

2023. szept. 30. 12:44
 3/15 A kérdező kommentje:

Magnézium sem segít. 😞

Szedtem a magnosolvot is, semmi.

Előző terhességemnél ez is jó volt.

2023. szept. 30. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Laveolacot még nem próbáltam, azt nem ajánlotta eddig senki!
2023. szept. 30. 12:46
 5/15 A kérdező kommentje:

Mármint úgy értem, hogy nem mondták, nem nem ajánlották.

Kipróbálom, köszönöm. 😇

2023. szept. 30. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
En probaltam miralax hashajtot orvos ajanlasaval de nem hasznalt. A vegen mondtak alkalmazzam a kupot is. Osszesen 2szer kellett hasznalnom az első trimeszterben.
2023. szept. 30. 12:49
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

Próbáltad már az aszalt szilva levet? Patikákban kapni, nekem az sokszor segített. Ha már az sem, akkor még egy "felest" bedobtam belőle, majd egy kanál olívaolaj. Ez mindig eredményes volt.

Egyébként ha egyszer megoldódik, utána próbálj minden reggel egy teáskanál lenmagot megenni joghurtban. Ha nem akarod elrágni, előtte mozsárban picit törd meg.

Ha rendszeresen fogyasztod, nem hagy "bedugulni".

Remélem, hamarosan jobban leszel!

2023. szept. 30. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Én Mira vizet ittam. Az segített. (Én cukorbeteg vagyok, nálam a lekvár pl nem játszik..) a Kupra rá lehet szokni sajna és később neked lesz kellemetlen.
2023. szept. 30. 13:47
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket meg a jókívánságot, ezeket még egyiket sem, egyedül a szilvalevet, de sajnos az sem volt jó.😫

Hashajtót meg fogom kérdezni az orvostól, ha minden kötél szakad, addig lenmag és Mira víz.

Olivaolaj is volt már és tökmagolaj (ezt orvos ajánlotta), szóval már tényleg majdnem minden. 😅😅

2023. szept. 30. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

2-3 kanál lenmagot kis melegvízben darálj krémesre, tegyél hozzá 1 evőkanál olívaolajat, ezt idd meg minden reggel éhgyomorra. Utána ha iszol még egy kávét is, tuti siker. 🤣

Nagyon sokat küzdöttem aranyérrel és szorulással terhességem előtt, amióta terhes vagyok ezt fogyasztom és azóta semmi gondom nincs. Ja és nagyon fontos, napi 3-4 liter víz vagy natúr tea.

2023. szept. 30. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!