Várandós vagyok?
Ma vagyok inszemináció utáni 12. napon. Mivel 3 napja nagyon fáj a mellem, a hasam szúrdogál, fejfájás, derék fájás miatt teszteltem. Tegnap és, ma is erős pozitívat teszteltem, reggel voltam HCG vérvételen. Eredményem 69,9 lett. Lent linkeltem a képeket.
Elindult a babóm? Mire kell odafigyelnem kérlek adjatok tanácsot amivel megtarthatom.
A tesztek és a HCG eredmény alapján terhes vagy, gratulálok. Orvosod mit mondott a teendőkről? A vérvételre ő küldött, gondolom, esetleg jövő hétre is fog kérni egy vérvételt, hogy lássa, rendben nő a HCG szint. Esetleg felhívhatod, hogy mikor menj be, ha nem beszéltétek meg, de legkorábban a 6. hét környékén fog behívni.
Teendőd nincs, pihenj, ha szükségesnek érzed, vigyázz magadra, ne emelgess nehezet, ne most állj neki maratont futni, de egyéb extra teendő nincs, éld a normális életed (terhesvitamin, egészséges étkezés, sok folyadék, kevés stressz stb.). Az állandó fekvés nem segít, sőt! Ez most egy nehéz időszak lesz, várakozni, amíg lesz szívhang, vagy legalábbis UH-n látható petezsák, próbáld meg elfoglalni magad amenyire lehet. Megértelek, nekem lombik volt, most töltöm a 9. hetet, most épp a 12. heti UH miatt aggódok, iszonyú hosszúnak tűnik a várakozás... :D
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Második gratulálok! Örök boldogságot és egészséget kívánok Nektek minden rendben lesz!
Köszönöm a tanácsokat, mindet megfogadom!😊
Kedves utolsó!🥰
Igen szombaton 69,9 volt ma pedig 182,2🥰
Tutira várandós vagyok.
Nődokimhoz 2 hét múlva kell mennem.
Nagyon fájnak a melleim, a fejem és felvagyok püffedve , néha szurdogál is.
Első várandósságom, szóval nagyon tapasztalatlan vagyok.
Ez volt a mai utolsó tesztem. Most jövő hétig nem kell hcgre mennem azt javasolták. Heti 1x a 12 trimeszterig elég.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!