Anyuka 168cm apuka 193cm magas, milyen magasságú fiúra lehet számítani?
Sziasztok:)
Jelenleg kisfiúval vagyok várandós. Első babám. Nagy a magasságkülönbség párom és köztem.
Az érdekelne, hogy szerintetek lehet akár alacsonyabb nálam is vagy velem akár egy magas felnőtt korában?
Apukám kb. 5cm-rel alacsonyabb, mint én anyukám meg velem egy magas. Párom családjában meg mindket nagyszülő elég nagy.
Őszintén azért kérdezem, mert én örülnék, ha majd nagy lenne. Erre csak évek múlva kapok választ.
Tudom, hogy a nagyszülők, a mi genetikánk keveredik benne. Legnagyobb eséllyel szerintem a közöttünk lévő mérete lesz.
Szívesen fogadok olyanok válaszát, akik leírják, hogy ők milyen magasak és milyen magas lett végül a fiúk, mert nyilván megtippelni senki se fogja tudni, ezt nem is várom.:D
Biztosan magasabb lesz nálad.
Olyan fiút még nem láttam, aki 18 éves korában nem magasabb az anyjánál.
Biztos nem lesz alacsonyabb nálad, ne viccelj.
Nekem a fiam most nőtte ki a 8-10 éves ruháit, lassan 8 éves, osztályban a magasabbak közé tartozik. Majdnem 2 éve volt 133, védőnő akkor mérte utoljára. Apuka 187 cm, én 170. Én apukám 190 feletti. :D
Amúgy babaként még picinek számított :D
"mérd meg 22hónaposan, annak a kétszerese"
Ez csak fiúkra vonatkozna? Mert kiskorban nincs szignifikáns különbség a lányok-fiúk növekedési görbéje között. Később válik szét.
A 22 hónapos méretem szerint 180 magasnak kellene lennem. 158 lettem.
Lányom 92, fiam 95 volt 22 hónaposan. Kétlem, hogy az egyik 184, másik 190-re nő, amikor teljesen belesimulnak az átlagba és a kisebbek közé tartoznak az ovis/iskolai társaik között.
#15! Nem, én ezt tanultam és mindkét nemre igaz. Nálam amúgy bejött, megnéztem magamnál.
Hallottam még a #4 által írtat, de én 10 centivel ismertem. Fiúknál a szülők átlaga+ 10cm, lányoknál -10. Az mondjuk tuti, hülyeség. Akkor eleve minden fiú -lány testvérpárnál pont 20cm különbség lenne, illetve az egynemű testvérek centire egyformák lennének. Mi hárman vagyunk lányok, én közel 10centivel magasabb vagyok, mint ez alapján kéne, tesóimmal 1-2 cm különbség van köztünk.
Szóval a helyes válasz az, hogy megjósolhatatlan, de a 22hónapos kori kétszerese azért több babonánál, megközelítőleg lehet rá számítani.
Kíváncsi vagyok unokahúgomra, mindkét szülő magas, ő egyelőre alacsonyabb az átlagnál, 22hónapi szerint az is marad. Majd meglátjuk, még csak 3 éves 🤷🏼♀️
"Nem, én ezt tanultam és mindkét nemre igaz. "
Hogy, amikor az átlagos fiú-lány magasság között ebben a korban 1,5 centi van? Ez alapján a nőknek férfiaknak ugyanakkorának kellene lennie felnőttként. 😂 Átlag 22 hónapos fiú 86,1 cm, átlagos lány 84,8 cm. Ez alapján az átlag felnőttnek nemtől függetlenül 170 körül kellene lennie.
"Olyan fiút még nem láttam, aki 18 éves korában nem magasabb az anyjánál."
Én igen. Pl: az exem. Anyukája 180 volt mezítláb. Ő meg 172 lett. Apja is 180 volt. Bátyja 186.
Apósom karcolta a 2 métert, anyósom 176 centi. Férjem 178 lett.
Anyukám szülei 172 és 160 centisek voltak, bátyja 197 cemtire nőtt. Húga 167-re, ő 158 lett.
Nálunk apukám 176 volt, bátyám 178 lett, én 158 maradtam.
Bátyám fia még csak 14 és már 178 centi. Sógornőm pici, 155.
Teljesen kiszámíthatatlan ez. De annyira mindegy is. Legyen egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!