Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyuka 168cm apuka 193cm...

Anyuka 168cm apuka 193cm magas, milyen magasságú fiúra lehet számítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Jelenleg kisfiúval vagyok várandós. Első babám. Nagy a magasságkülönbség párom és köztem.

Az érdekelne, hogy szerintetek lehet akár alacsonyabb nálam is vagy velem akár egy magas felnőtt korában?

Apukám kb. 5cm-rel alacsonyabb, mint én anyukám meg velem egy magas. Párom családjában meg mindket nagyszülő elég nagy.

Őszintén azért kérdezem, mert én örülnék, ha majd nagy lenne. Erre csak évek múlva kapok választ.

Tudom, hogy a nagyszülők, a mi genetikánk keveredik benne. Legnagyobb eséllyel szerintem a közöttünk lévő mérete lesz.

Szívesen fogadok olyanok válaszát, akik leírják, hogy ők milyen magasak és milyen magas lett végül a fiúk, mert nyilván megtippelni senki se fogja tudni, ezt nem is várom.:D

2023. szept. 23. 09:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet megjósolni előre. Majd néhány éves korában már lehet következtetni, de akkor se biztos. Vannak gyerekek, akik kicsiként teljesen átlagosak és később lódulnak meg. És olyat is ismerek, aki kicsiként óriási volt, de "hamar kinőtte magát" és szépen behozta a korosztálya, majd lehagyta.
2023. szept. 23. 09:52
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Bármekkora lehet. Üthet a te családodra is, akkor alacsony lesz.
2023. szept. 23. 10:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb eséllyel magas lesz, de azért benne van a pakliban, hogy a nagyapja magasságát örökli.
2023. szept. 23. 10:05
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Saccolni fiúknál úgy szokták hogy a két szülő magasságának átlaga plusz 5-6 centi. De ilyen nagy magasságbeli különbségnél nagyjából bármi lehet. Valószínűleg apahoz hasonló magasság lesz inkább.
2023. szept. 23. 10:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Általában a szülők magassága között lesz valahol. Mivel nálatok nagy a különbség így nem tudni.
2023. szept. 23. 10:14
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
190,5cm😁 De ha türelmetlen vagy, mérd meg 22hónaposan, annak a kétszerese.
2023. szept. 23. 10:18
 7/21 A kérdező kommentje:
:D köszi nektek. :)
2023. szept. 23. 10:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tudja megmondani. A saját példánkat tudom leírni, mert kb hasonló magasságokról van szó (de ismétlem, semmit sem jelent igazából, a genetika ennél bonyolultabb). 3-an vagyunk testvérek. Anyukánk 164cm apukánk 192. Az egyik fiútesóm 190cm, a másik 175 🤷🏼‍♀️. Rajtuk látszott már gyerekként is, a magasabbik mindig is magasabb volt a kortársainál. Az alacsonyabb kb akkora mint a többiek. Én kicsinek sokkal magasabb voltam a korosztályomnál, mindenki azt hitte nő létemre majd akkora leszek, mint apánk... hát nem, megálltam 165centinél. Ezt kb úgy képzeld el, hogy alsóban majdnem egy fejjel magasabb voltam még a fiúknál is, aztán lelassult és "behoztak", majd lehagytak 🤷🏼‍♀️.
2023. szept. 23. 10:20
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszi, ez érdekes:)

Általános iskolában én is kb. Fél fejjel nagyobb voltam mindenkinél, fiúknál, lányoknál és vicces is volt a fotókon. Azonban engem visszatartottak az oviban, ez szerintem emiatt volt így...

2023. szept. 23. 11:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Olyan 10 éves koromig kifejezetten magasnak számítottam, a többiek nőttek, mint a gomba, én már nem sokat.
2023. szept. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!