Így akkor most nem jó a terheléses vércukor vizsgálat eredményem?
4,9 volt a kiinduló értékem, a 60 perces 5,3 viszont a 120 percesnél beesett a kiinduló érték alá, kereken 4,0 lett.
Ez problémát jelent? A 2 óra alatt megittam összesen 2 dl tiszta vizet mert már nem bírtam ki - kérték, hogy este egyek és igyak utoljára, reggel már semmi folyadék vérvétel előtt (víz sem).
Én is kimehettem, és ihattam, nekem se volt 60 perces. Nekem 3,8-rol lett 5,5.
Ez már talán a 3. ilyen terheléses borzadály volt, az első kettőnél nem nentem ki. Viszont az elsőnél is, meg most is emlékszem hiába ittam közben is, olyan sűrű volt a vérem hogy szinte megállt a kémcsőben ahogy billentette. Először le is csesztek hogy miért nem ittam, mondom ittam, csak kipiseltem. De az nem kismamaként volt. A másodiknál nem emlékszem milyen volt, de most negint nagyon sűrű. Ja és talán most volt a legnagyobb az ugrás, az előzőeknél szinte egyforma, vagy talán alacsonyabb lett a terheléses mint az éhgyomri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!