Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így akkor most nem jó a...

Így akkor most nem jó a terheléses vércukor vizsgálat eredményem?

Figyelt kérdés

4,9 volt a kiinduló értékem, a 60 perces 5,3 viszont a 120 percesnél beesett a kiinduló érték alá, kereken 4,0 lett.

Ez problémát jelent? A 2 óra alatt megittam összesen 2 dl tiszta vizet mert már nem bírtam ki - kérték, hogy este egyek és igyak utoljára, reggel már semmi folyadék vérvétel előtt (víz sem).

2023. szept. 21. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
9 vagyok, hozzátartozik hogy kb 5 percre laktam, de mivel hasonlókat olvastam, kicsit meglepődtem az utasításon. De én már rég leszoktam róla hogy bármit megkérdőjelezzek, úgyhogy szépen tettem amit mondtak. Lehet az is közrejátszott, hogy az egész kerület összes nyugdíjasa ott nyüzsgött már reggel 7 előtt, először azt hittem valami turistabuszos kirándulók, mind laborra várt és mind különböző dolgokkal problémázott, szétment egy pár ideg és még el se kezdődött a nap :D
2023. szept. 22. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is kimehettem, és ihattam, nekem se volt 60 perces. Nekem 3,8-rol lett 5,5.

Ez már talán a 3. ilyen terheléses borzadály volt, az első kettőnél nem nentem ki. Viszont az elsőnél is, meg most is emlékszem hiába ittam közben is, olyan sűrű volt a vérem hogy szinte megállt a kémcsőben ahogy billentette. Először le is csesztek hogy miért nem ittam, mondom ittam, csak kipiseltem. De az nem kismamaként volt. A másodiknál nem emlékszem milyen volt, de most negint nagyon sűrű. Ja és talán most volt a legnagyobb az ugrás, az előzőeknél szinte egyforma, vagy talán alacsonyabb lett a terheléses mint az éhgyomri.

2023. szept. 22. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!