5,5 kg-ot cipeltem terhesen, lehet ebből baj?
Sziasztok. 15 hetes vagyok. A méhszájam érinti a méhlepényt.
Ezt 12 hetesen állapították meg, elvileg nem emelhetek nehezet. Azonban túl vállaltam magam bevásárlásnál és olyan 8 percet sétáltam a szatyorral, amit mindkét karommal fogtam az ölembe, olyan nehéz volt.
Most erre gondolok, hogy inkább dobtam volna ki a kukába, amit megvettem, de ne cipeltem volna haza, mert félek, hogy emiatt nem megy majd feljebb a méhlepény és emiatt lesz császár, mert nem figyeltem oda. Félek mi van, ha nem is fog már élni a következő ultrahangon. Jahj istenem.
Kérlek ne csesszetek le a pánik miatt. Normális válaszokat szeretnék.
Csak olyanra vagyok most kíváncsi, hogy ha emeltél 5kg vagy afelett és nem lett gond vagy emeltél és lett gond belőle...
Köszönöm!
Jajj de kis buta vagy kérdező. Ez semmi. De tényleg. Ha ilyeneken fennakadsz, igazi neurotikus szülő leszel. Mindenki izgul a saját gyermekéért de azért túlzásba ne essünk már.
Ennyi erővel egész nap feküdj csak ágyban és csak mosdóba kelj fel. Nyilván más is volt így és háztartást pl vezetni kell mert nincs mindenhol cseléd.
Kerdezo, 5 kg- ugyanmar! Megfogsz 2 db nagy uveges Fantat, ugyanaz.
Ha ebbol akkora hisztit csapsz, hat akkor sajnallak meg ami ezutan jon, de tenyleg.
Igy pl. nem is terigetsz? Mert ha a ruhaskosarat megemeled, az is kb. ennyi.
5 kg. az kb. egy 2 honapos csecsemo sulya ! Ne vicceljunk mar.
12, es meg 20 hetesen is fedte a lepeny a mehszajat nalam. Kulfoldon lakunk, itt annyit mondtak, hogy sulyzos edzest azert ne csinaljak, de pl a nagytesot siman emeltem, vittem, turazni jartunk.
A lepeny feljebb huzodasat idovel a meh novekedese okozza, erre nincs semmilyen hatassal az emelgetes, nem kell aggodnod. Nyilvan ne eroltesd tul magad, de az a suly, amit az eddigi, terhesseg elotti idoszakban megszoktal, az nem gond.
Kérdező, mi lett azóta? Sikerült megnyugodnod?😊
Most hasonló helyzetben járok, mint te (15 hetes vagyok, ráér a méhlepény a méhszájra) csak nekem sikerült 4x arrébb emelnem a hisztiző 16 kg-os nagytesót, akit 4 hónapja nem emelgetek. Nagyon félek, higy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!