13 hetes vagyok,3 kg-ot hiztam, pedig sose voltam hizekony. Sok ugye? 158cm,55kg
Elsőre soknak tűnik, de majd attól függ, később hogy hízol. Én az első trimeszterben 5kg híztam, mert a rosszullétek miatt nagyon össze vissza ettem, örültem ha bármi bent maradt.
Még kb két hetem van hátra, és összesen 13kg-t híztam, ez pedig összességében nem sok. Szóval nehogy neki állj diétázni, persze kettő helyett sem kell enni!
Én a 6 és 9. hét között híztam 3 kg-ot... nem tudtam mit csinálni, csak akkor nem volt hányingerem, ha ettem - csupa hízlaló szénhidrátot, lisztből készült dolgokat. Ezeket kívántam.
Aztán amikor kezdtem jobban lenni, egyre jobban oda tudtam figyelni, és a 9. hét után megállt a hízás. Ezen a héten még nem mértem magam, de nagyjából odafigyelek, úgyhogy ha jön is fel plusz kg, akkor az inkább víz és egyebek, nem hinném, hogy zsír.
Ettől függetlenül én sem vagyok boldog attól a plusz 3 kilótól, de én az első két terhességem is így kezdtem. Az elején nagyon gyorsan és sokat híztam, aztán a végén meg megállt és szinte semmit.
Hát, reméljük, nem hízol már ilyen ütemben tovább. Szerintem nagyon sok, mert ez még nem a baba...:/
Egyébként 158cm-hez 52kg is csak normális volt, nem vékony. Szóval a BMI-d oké volt a terhesség elején, én nem aggódnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!