Napszúrás lenne? Felmentünk ma a pünkösdre 1 órát voltam napon, és hát dombon mentünk felfelé. Lefelé fél órát . Ez dél 1 óra körül volt. Most észrevettem, hogy a mellem és az arcom is piros mintha leégett volna.
Figyelt kérdés
Fejem nem igazán fáj talán picit de az szerintem a nem elegendő folyadék miatt.Ugye nem ártott a babámnak?16hkm2014. jún. 7. 19:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak enyhén megfogott a nap. Nekem nagyon fehér a bőröm, hamar leégek. Igyál sok folyadékot, főleg ebben a melegben. Nem gondolnám hogy ettől baja lett a babának.....de próbálj inkább reggelt vagy délután kint lenni, hogy elkerüld a hőséget.
2/2 anonim válasza:
Attól hogy megkapott a nap, n kapsz napszúrást!
Az akkor van ha hánysz, szédülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!