Ha 55 kg vagyok akkor lombiknál hány embriot raknak vissza?
Figyelt kérdés
Fagyasztott bioptátumból volt egy sikertelen lombikunk,nem tudtak semmit visszarakni.Szerintetek 2-3 visszaraknak?Ebben bízom nagyon,mert ha nagyon kevés az esélyünk ha sikerül is legyen dupla siker.2013. febr. 3. 19:32
1/9 anonim válasza:
Hat nem a sulyodtol fugg.... 3 a szokasos eljaras. Ha van annyid....
2/9 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták h 55 kgnál 1-et raknak vissza.Máshol meg 2-3-t.Csak érdekel a statisztika.Most meddőségit váltottunk és friss mintával lesz a beültetés,jo esélyt josolnak nekünk.
2013. febr. 3. 19:38
3/9 anonim válasza:
Ez nem súly függő- Ez nem igaz, hoyg 3 a szokásos, azt csak akkor szokták ha már sok siekrtelen lombik volt vagy nem túl jó minőségűek az embriók, de kettőt biztos vissza raknak.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,remélem mert hát a mi esetünkben rossz minőségüek az embriók.
2013. febr. 3. 19:42
5/9 anonim válasza:
Nem a kilóktól függ a beültetett embriók száma, hanem attól, hogy hány éves vagy és hányadik lombik kísérlet. 1-2. alkalomra nem igazán szoktak 2-nél többet. Később is max. 3-at, de van, ahol legfeljebb 2. Melyik intézetbe jársz?
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig a forgácsban volt az első sikertelen,26 éves vagyok és azt mondták a súlyom miatt csak egyet raknak vissza.És mikor kiderült h milyen rossz minőségüek akkor azt mindták 2-t.Most a Dévaiba járunk.
2013. febr. 3. 20:02
7/9 anonim válasza:
Még sose hallottam, hogy ez a súllyal lenne összefüggésben. AMúgy én úgy tudom, 2-3-at szoktak. BArátnőm 2-t kapott vissza, 1 "kapaszkodott meg" már 2 éves elmúlt. Most a tesóval próbálkoznak.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtatok,remélem sikerül majd eljutni hogy megtermékenyüljenek és 2-t raknak majd vissza.
2013. febr. 4. 07:46
9/9 anonim válasza:
5-ös voltam.
Én is 55-56 kiló vagyok és emellettelég alacsony is. Elsőre 1-et kaptam, 2. és 3. alkalommal 2-2-t, de azért mert csak annyi volt beültethető, nem volt több érett és megtermékenyült petesejtem. 4. alkalommal 3-at, de akkor már 36 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!