Napok óta gyakori hasfeszülés 20 hetesen?
Sziasztok! Nagyjából hétvége óta érzem többször, de már előtte is éreztem ha mondjuk megemeltem a lábam vezetés közben vagy ki és beszálláskor az autóba, mintha feszülne odabent valami, nem is tudnám sokáig a levegőben tartani, ha akarnám sem.
Hétvége munkába nagyon húzós volt, estére feszes volt a hasam, szúrt, magnézium segített. Az elmúlt két napban amúgy is többet szedtem, mert éreztem hogy megviselt.
Ha kiegyenesedek is érzem, de főleg amikor megemelem a lábam bármi miatt. Kb mint amikor az embernek nagyon nagyon kell pisilni es már durván feszít a hólyag, vagy nem is tudom mihez lehetne hasonlítani, habár legtöbbször a babó is azon a területen mocorog.
Az elmúlt két hétben ugrott egyet a pocakom mérete, lehet esetleg ettől, hogy “komolyabb” növekedésnek indult a méhem? Volt esetleg másnak ilyen?
Eddig akármikor kérdeztem az orvost azt mondta csak nyúlnak a szalagok, de azért az ennyire nem volt gyakori eddig. Szeptember végéig tervezek már csak dolgozni, pont ezért egyébként.
Köszönöm szépen!
Ha sokat vagyok talpon vagy sokat megyek én is érzek ilyet, hogy nagyon feszít, mintha nagyon kéne pisilni. Pluszban mindig van, hogy feszít vagy beszúr vhol, estére pedig úgy érzem felrobban a hasam (gondolom puffadok is). Igaz én ikreket várok, lehet így más az "élmény".
Szerintem amíg pihenésre ezek a dolgok egyhülnek illetve nincs elviselhetetlen vagy nehezen bírható fájdalom addig sok minden normális. Szedsz magnéziumot? És ha igen mennyit?
Köszönöm a választ! Tegnap már napközben is jobban voltam szerencsére, csak a fene se gondolta, hogy több napi pihenés és nyugi fog segíteni 😅😅
Magnosolvot iszok, doki ajánlotta. Alapból napi egy elég szokott lenni, de abban a pár napban megemeltem másfél, két tasakra. Ma már ismét csak egyet ittam, mert tegnap is jobban éreztem magam pedig dolgoztam, csak sokkal sokkal kevesebb forgalommal szerencsére :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!