Akinek volt szülèsnèl mestersèges tàgìtàsa,annak a következő terhessègènèl nem nyìlt ki a mèhszàja idő előtt?
Mi az összefüggés a 2 közt?!
Egyébként elsőnél tágítottak, másodiknál kapásból 1ujjnyival kezdtem, de a kiírt napon szültem.
Ne olvasgass kérdező!
Én is végig görcsöltem a terhességem, a derekam vegig leszakadt. Sőt, sokszor véreztem, barnáztam is. Minden alkalommal paráztam, futottam az ügyeletre, hogy ez tuti tágulási vérzés, tuti amiatt fáj is, biztos nyilik a méhszáj.
Hát nem.
Aztán a végén ugy kinyílt, mikor a 39.héten néztek uh-val, azonnal vizsgáltak is, majd küldtek a szülészetre. 4ujjnyira voltam úgy, hogy észre sem vettem. (Előző nap nst-n voltam, ott is volt uh, ott még a "szokásos" 1 ujjnyi volt).
1#
Tényleg ne olvasgass.
Nekem pl mind a 3terhességemnél volt végig görcs, derékfájassal.
Dokik azt mondták erre, hogy terhesen minden normális.
A méhszáj nyílása pedig durva fájdalommal is járhat vagy épp semmivel.
Ne stresszelj.
1 tanács: Ne olvassgass össze mindenfélét a neten.Nem lesz gond.Ha aggódsz kérd ki egy orvos véleményét ha kell többször is fordulj ahhoz az orvoshoz aki követi a terhességedet.Felesleges ijesztgetni magad a neten írt baromságokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!