Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt szülèsnèl mestersè...

Akinek volt szülèsnèl mestersèges tàgìtàsa,annak a következő terhessègènèl nem nyìlt ki a mèhszàja idő előtt?

Figyelt kérdés
Nekem mèg 3 èvvel ezelőtt volt kint Angliàban mestersèges tàgìtàsom 22 hetes terhesen,mert betegen született volna meg a baba,szòval mestersèges tàgìtàssal ès altatàssal kivettèk.Mennyi az esèlye,hogy nekem idő előtt ki fog nyìlni a mostani terhessègemnèl emiatt?Közèpidőnèl tartok!

#Mèhszàjnyìlàs #Mestersèges tàgìtàs
2023. szept. 11. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi az összefüggés a 2 közt?!

Egyébként elsőnél tágítottak, másodiknál kapásból 1ujjnyival kezdtem, de a kiírt napon szültem.

2023. szept. 11. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Hàt,hogy elvileg,ha mestersègesen tàgìtanak valakit,akkor elgyengül a mèhszàjat tartò izom.Remèlem nem lesz baj.3 hèttel ezelőtt mèg zàrtnak mondtàk,remèlem mèg most is az,mert 3 napja elkezdtem görcsölgetni nèha ès a derekam is fàj nèha.Remèlem nem azèrt ,mert nyìlok 😕Köszönöm a vàlaszodat! 🙂Szombaton megyek babamozira ès remènykedem,hogy ott megmondjàk ,hogy zàrt vagy sem.
2023. szept. 11. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most hány hetes vagy? Mi az hogy elvileg? Ezt az interneten olvastad megint ilyen sületlenséget, vagy az orvosod mondta?
2023. szept. 12. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne olvasgass kérdező!

Én is végig görcsöltem a terhességem, a derekam vegig leszakadt. Sőt, sokszor véreztem, barnáztam is. Minden alkalommal paráztam, futottam az ügyeletre, hogy ez tuti tágulási vérzés, tuti amiatt fáj is, biztos nyilik a méhszáj.

Hát nem.

Aztán a végén ugy kinyílt, mikor a 39.héten néztek uh-val, azonnal vizsgáltak is, majd küldtek a szülészetre. 4ujjnyira voltam úgy, hogy észre sem vettem. (Előző nap nst-n voltam, ott is volt uh, ott még a "szokásos" 1 ujjnyi volt).

1#

2023. szept. 12. 07:24
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as vàlaszolò:23 hetes leszek csütörtökön ès ugye olvastam anno is,hogy mestersèges tàgìtàsnàl a mèhszàjzàrò izom gyengülhet,ezèrt hamarabb kinyìlhqt a mèhszàj.
2023. szept. 12. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:
1-es,4-es vàlaszolò:Csak ugye mindenhol ezt olvasom,hogy ilyenkor màr nem normàlis a görcs,főleg pici derèkfàjàssal pàrosìtva,mert az jelezheti,hogy elkezdett nyìlni a mèhszàj.Köszönöm vàlaszt! 🙂
2023. szept. 12. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg ne olvasgass.

Nekem pl mind a 3terhességemnél volt végig görcs, derékfájassal.

Dokik azt mondták erre, hogy terhesen minden normális.

A méhszáj nyílása pedig durva fájdalommal is járhat vagy épp semmivel.

Ne stresszelj.

2023. szept. 12. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:

1 tanács: Ne olvassgass össze mindenfélét a neten.Nem lesz gond.Ha aggódsz kérd ki egy orvos véleményét ha kell többször is fordulj ahhoz az orvoshoz aki követi a terhességedet.Felesleges ijesztgetni magad a neten írt baromságokkal.

2023. szept. 12. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!