Bevállalnátok egy babát egyedül apa nélkül?
Nem is szabad abortuszra menni.
Miért ne vállalhatnád be? Nem te lennél az első, és nem is az utolsó.
Szia!én is apa nélkül nevelem a fiúnkat,alig látom az apát és mégis megtartottam!Nem bántam meg!
Ha gondolod privire írhatsz vagy msn szívesen meghallgatlak!
19 napos baba anyukája
baba444@vipmail.hu az msn címem az utolsó üzenőnek üzenném hogy felveszel msnre ha megkérlek? :))))
Köszönöm a sok segítséget... 26 éves vagyok..Imádom a gyerekeket főállásban babyszitterkedek.Igazából 20 éves korom óta gyerekt szeretnék...2 dolog van ami aggaszt.Az egyik hogy szüleimmel lakom (ami nem baj mert ház és nagy és segítenének), de hogy közöljem anyámmal hogy nem járok a fiúval csak összejárunk fél éve és most mecsúszott a baba?Mekkora csalódást okoznék szegénynek..A másik ami aggaszt hogy 26 évesen még reménykedek hogy végre rátalálok arra a férfire akivel kölcsönös lesz a szerelem és együtt szeretnénk leélni az életünket..Szerintetek mennyi pasi van aki szívből tudná szeretni más gyermekét??? Ha valaki azt mondaná holnap hogy 100% így is megtalálom a társam ebben az évben eszembe nem jutna gondolkodni...Nem egyszerű helyzet...
Szia
Lehet hogy kicsit stresszes vagy és azért késik
Ha legalább a minimum dolgokat meg tudom adni a gyerekemnek simán megtartanám ha nincs úgy anyagi háttér vagy szülői segítség az abortusz mellet döntenék mert úgy nem akarnák szülni hogy valahogy biztos felnő valaki hátha fog segíteni.
Na mire estére arra jutottam ha terhes vagyok megtartom a babát úgy néz ki megjön a menstruációm... Örülök neki...
Lesz méhg ennél alkalmasabb pillanat az életemben mikor gyereket vállalhatok :)))
Köszönöm a segítséget
Szia!
Akkor gondolom, megjött, és nem kell tovább görcsölnöd rajta. Viszont azt nem értem, hogy miért vagy ennyire elkeseredve, hogy 26 évesen még nem találtad meg az igazit. Én is 26 vagyok, igaz, én megtaláltam, viszont rengeteg barátnőm, ismerősöm van, akik még nagyon messze állnak ettől. De még nem is gondolkodnak komoly kapcsolatban sem. A mai világban egyáltalán nem vagy elkésve, bár tudom, hogy ha egyszer vágysz rá,akkor ez van. Viszont, hidd el, ha nem akarod azt sem görcsösen, akkor sokkal hamarabb megtalálod az igazit. Ugyanúgy,mint a babánál. Ha görcsösen akarja valaki, akkor sokkal nehezebben jön össze. Kívánom, hogy az új évben megtaláljon az igaz szerelem, és akár már bővüljön is a család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!