Mi az, ami tutira hat a serkék ellen terhesen?
Sziasztok.
Holnap töltöm a 15. hetet.
A munkahelyem óvoda és sajnos elkaptam a tetvességet.
Nem most, hanem vagy 2 hete, csak sajnos most derült ki, hogy rengetet serkém van.
A csoportunkban is sok gyerek van.
Érzelmileg nagyon megvisel. Szeretném úgy ki kezelni, hogy ne ártsak mellette a magzatnak.
Paranit sampont használtam az első nap +hajvasalás.
A paranitban ánizs és kókusz olaj van, ez a hatóanyagja.
Utána olvasva azonban az ánizs, mint illó olajat nem ajánják sem gyerekeknek, sem terheseknek egyáltalán, mert erős antidepresszáns hatása van. Ez kissé elkeserített. Hosszú hajamra szinte egy teljes flakont felkentem. Elég sok idő volt felkenni, belélegeztem a kis fürdő szobába.
A serkék száma fogyott. A párom napról napra igyekszik kiszedegetni őket.
Másnap hajvasalás+ almaecetes fésülés + kókuszolajjal kentem be a fejemet és 40 perc után lemostam. Meg a párom tobábbra is szedegette ki a serkéket.
Azonban még most is rengeteg a serke, el vagyok keseredve, félek, hogy ki kel. Nem tudok aludni és egy csomót sírtam màr miatta.
Úgyhogy ma a párom belefáradt nagyon és amelyik szálon volt azt levágta és beleállította ecetes vízbe. Persze nyilván ígyis sok hajam van. Meg azért biztos hogy maradt még. Ma már egész este kókusz olajos hajjal tervezek aludni. Holnap kimosni, kivasalni, aztán nem tudom mi lesz..
Teafaolaj és egyéb illó olajokkal nem szeretnék próbálkozni, mert nem ajánlják. Így is az ánizs zavar nagyon.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!