Összeszedtem terhesen fertőzést, mit csináljak?
Két napja kezdődtek a panaszaim, először csak viszketéssel, semmilyen folyással, mára már halvány sárgás folyásom van a wc papíron is látszik. Időpontom az orvosomhoz leghamarabb péntekre van, nagyon aggódom. (Magánorvos és csak heti kétszer rendel).
Ugye ez a két nap már nem fog nagy gondot okozni? :( Illetve mennyi idő mire megérkezik a tenyésztés eredménye általában? Itthon van még hüvelyi probiotikumom, amit egyébként is használok, merjem addig használni hogy a lactobacillusaim ne csökkenjenek jelentősen?
Énmennék addig államiba mivel sos.hátha még nem vetélnék el...Nem értem miért várnak napokig...
valamint semmit nem használnék terhesen
Én nagyon beteg lettem a terhesség során-antibiotikumot is kaptam. Persze utána hüvely gombás lettem. Nem mentem orvoshoz, mert nem
Volt időpont, nem is hívtam ezzel. Tudtam mi lesz, pedig szerintem 10 éve nem volt ilyen gondom.
Utána olvastam, patikában megkérdeztem. Vettem egy canesten kombit, annyi csak hogy az aplikátor nélkül kell használni. 2 nap mulva már semmi panaszom nem volt.
Kb 2 het mulva mentem orvoshoz. Mondta, hogy jól tettem, ezt lehet használni. Ennyi. Amugy betegtájékoztatóra is rá van írva.
A méhszáj zárt volt nálam is (kb 20 hetes voltam)
Azóta is zárt a méhszáj, már 32 hetes vagyok, semmi bajunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!