Terhességi cukorbetegségem van és nagyon fogyok. Még nagyon az elején vagyok. Ez lehet gond?
Az első terhességemnél jött ki a cukorbetegség. Most várjuk a kistesót, pozitív teszt után nekiláttam a diétának, de lazán, viszont méregetni kezdtem a cukrom és sajnos ment fel a lazításoknál. 7 kg-ot fogytam pár hét alatt és csak 13 hetes vagyok. Sajnos a fáradtság miatt sokszor kimaradt az utóvacsorám, mert kidőltem.
A nőgyógyász és a háziorvos azt mondta, hogy lazíthatok a diétán, de mondtam, hogy akkor megugrik a cukrom. A nőgyógyász azt mondta, hogyha a magzat növekszik, akkor belefér a fogyás. Csak a gond, hogy 1 hónap múlva lesz csak kontroll és ha menetközben baj lesz?
Ti is sokat fogytatok?
Első terhességemnél csak 22 hetesen derült ki kb, akkor is fogytam, de akkor azt mondták nem baj, viszont most azért jóval fiatalabb még a terhesség.
De a kezdeti súlyod normális vagy vagy nem? Mert ha túlsúlyos voltál, akkor valamennyi fogyás belefér, de ha nem, akkor nem igazán normális.
Csak a CH-t kell megszorítani, nem a kalóriabevitelt.
4esnek van igaza! Be kell állítani a cukrod, ha kell,inzulinnal.
Nem jó hozzáállás az,hogy fogyj csak el a végtelenbe.....Nem jó se neked,se a babának!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!