Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit árt magzatának az a...

Mennyit árt magzatának az a kismama, aki főétkezések után elszív egy cigarettát, azaz naponta hármat?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 09:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
55%

Az ilyeneknek megtiltanám a teherbe esést.

Minek a gyerek, ha ennyit sem tudsz érte megtenni??

Persze majd előadod, hogy te mennyire szereted, meg bármit megtennél érte... Röhej.

2023. aug. 29. 13:03
 22/40 anonim ***** válasza:
75%

Ez lutri. Sosem fogod tudni megmondani, hogy egy adott probléma pont ezen múlt-e. Pláne születés után közvetlenül nem lehet megmondani. Csak azt tudjuk, hogy a dohányzó kismamák babái között több a koraszülött, a kis súlyú, a légzéstámogatásra szoruló, és utóbb többnek lesz tanulási nehézsége.

Viszont én senkit nem akarok elítélni. Ami nekem apróság, másnak lehet sokkal nehezebb. Nem vagyok az ő cipőjében.

2023. aug. 29. 13:34
 23/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes, és még csak nem is dohányzom. Ez egy pszichológiai teszt volt :)

A válaszaitok azt tükrözi, ti milyen emberek vagytok és milyen bánásmódban részesültök.

Köszönöm, tanulságos volt.

2023. aug. 29. 13:37
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
És mit szűrtél le? Hogy mindenki bunkó?
2023. aug. 29. 13:39
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem mindenki.
2023. aug. 29. 13:39
 26/40 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudni. Lehet hogy semmit, lehet hogy sokat. A dohányzás károsítHATJA a magzatot. Nem biztos hogy fogja, de nyilván nagyobb rá az esély, mint nelkule
2023. aug. 29. 13:51
 27/40 anonim ***** válasza:
91%
Hát hogyne.. pszichológiai teszt...😂😂
2023. aug. 29. 13:57
 28/40 anonim ***** válasza:
83%

Szóval az bunkó aki elítéli a dohányzást terhesen.

Ez nekem új.

Bocsi

Inkább legyek bunkó mint hogy mesimogassam annak a buksijat aki terhesen füstöl mint egy gyarkemeny.

2023. aug. 29. 14:03
 29/40 anonim ***** válasza:
88%

Ez pont olyan téma, ahol senki nem fog neked szemérmeskedni, egy gyerek egészségéről van szó.

Egyedül azt lehet tolerálni az ilyen helyzetben, aki bizonyítottan mindent megtesz annak érdekében, hogy ne tegye tönkre a gyereke egészségét, és orvoshoz fordul.

De a sok mimózának csak a buksi simi az elfogadható.

2023. aug. 29. 14:22
 30/40 A kérdező kommentje:

A kitalált szituáció kellően provokatív ahhoz, hogy felszínre hozza az egyén valódi jellemét. Azáltal mutatja meg, ki milyen ember, hogy milyen hangnemben, stílusban, szándékkal, szóhasználattal adja elő a helyzet kapcsán felmerülő érzéseit...

Elemezze magát mindenki a kommentje alapján, hátha többet megtud magáról, mint eddig. Kellemes önismereti perceket kívánok!

2023. aug. 29. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!