Orvost nem kérdeztem, bevallom, mert ott és akkor mindig feszült vagyok
2023. aug. 27. 19:41
2/12 anonim válasza:
Örülj neki. Nem szükséges, csak sokan leragadtak a múltban, és nyúlkálnak, ha kell, ha nem.
2023. aug. 27. 19:52
3/12 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen vette le a rákszűrést szeptemberben, hogy ne később kelljen, amikor lejárt volna.
Nálam többnyire volt méhszájvizsgálat, 24 hetesen méhszáj-rövidülést állapított meg, onnantól gyakran ránézett.
2023. aug. 27. 20:08
4/12 anonim válasza:
Teljesen felesleges felnyúlkálni, pláne az elején. Nekem még hüvelyi uh-m sem volt, se államiban, se magánban.
2023. aug. 27. 20:23
5/12 anonim válasza:
Terhesség alatt egyszer sem nyúlkált, a rákszűrést sem csinálta meg mert azt mondta hogy a terhesség alatt fals eredményt adhat.
2023. aug. 27. 21:09
6/12 anonim válasza:
Ny-Európában teljesen bevett, hogy ott alul békén hagynak, ha UH és vérvétel által megállapítható a terhesség. Nálunk is legjobb áttérni erre, nem nyúlkálni a nőkben feleslegesen.
2023. aug. 27. 21:11
7/12 anonim válasza:
Ultrahangon látszik minden, aminek kell.
Elsőnél nem nyúlkált a magánorvos, másodikkal sztk-ba jártam, ott egyszer megtörtént, de bántam is, másodjára nem mentem nőgyógyászhoz ilyen vizsgálatra, csak ultrahangra, védőnőm is azt mondta, hogy nem muszáj.
2023. aug. 27. 21:48
8/12 anonim válasza:
Nálunk a megállapítás után a cukorterhelés eredményével javasolt visszamenni és akkor már meg is néz. Tehát kb a 25-6-7 hetesen. De így is csak ajánlott. Utána megint csak 36hetesen a kötelező szűrés miatt. Jobb is, hogy nem piszkálnak. Ha nincs panasz akkor felesleges. A magánorvos jellemzően azért hív vissza rendszeresen mert annyiszor fizeted ki neki az összeget, de amúgy nincs értelme.
2023. aug. 27. 22:28
9/12 anonim válasza:
Lassan a 37. hétbe lépek és meg senki nem nyúlt hozzám de még hüvelyi ultrahangom sem volt. Ha nincsen panasz, teljesen indokolatlan.
2023. aug. 28. 01:07
10/12 anonim válasza:
Már nem "divat".Nekem 6 hetesen volt rákszűrés,12 hétig hüvelyi ultrahang volt.Aztán a huszon valamennyi héten vizsgált kéztel,hogy nincs e nyitva a méhszáj.Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!