12 hetesen is màr mèlyen fekvő lepènyem volt.Amikor voltam uh-n a 18+2 naposan magàn orvosnàl genetikàn,akkor ő azt mondta,hogy a lepèny jò helyen tapadt meg,tehàt gondolom feljebb csùszott.Viszont 3 nappal kèsőbb az sztk-ba is elmentem az ingyenes genetikai uh-ra az előzmènyeim miatt(több szem többet làt alapon),de ott meg azt mondtàk,hogy mèlyen fekszik a lepèny ès nèzzük meg 21 hetesen is,hogy feljebb csùszott-e vagy ùgy maradt.Szerintetek kinek higgyek?A Magàn orvosnak vagy az sztk-soknak?Nyilvàn tudom,hogy a magàn orvosnak jobb a gèpe,csak kivàncsi vagyok a vèlemènyekre ès arra,hogy jàrt màr-e valaki ìgy🙁Nektek mondtak valamit,hogy szex tilalom vagy sok fekvès?Mert nekem semmit nem mondott a szonogràfus.Illetve kinek,mikorra kùszott feljebb a lepèny?🤷♀️Terhesgondozàsra hètfőn megyek.
Az, hogy mélyen fekvő, még nem jelenti azt, hogy a méhszájat is fedi.
Ha baj lenne, valami teendőd lenne (pl szextilalom) aut mondta volna a nőgyógyász. Egy védőnő nem kompetens ebben, csak tanácsot adhat. Amit vagy megfogadsz, vagy nem.
Nekem pl a védőnő a cukorterhelésemmel is már dietetikushoz küldött, mikor az ehgyomori 4.4, a 120perces pedig 6.2lett. Ami totál jó.
2023. aug. 26. 12:44
12/17 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszönöm!🙂Az orvossal mèg csak most fogok talalkozni először a 18. Heti genetikai uh utàn.De 13 hetesen se tiltott el semmitől,mègis mèlyen volt a lepènyem.
2023. aug. 26. 13:41
13/17 anonim válasza:
Szia.
Nekem is hátsó falon,mélyen tapadó méhlepény volt a 12.genetikai uh-on. Akkor azt mondták semmi extra. Nem lógott ugyan a méhszájra,de irtó közel volt. Annyit mondtak ,hogy kicsit kíméljem magam. Szexről nem volt szó.
( 2 gyerek mellett nem tudtam magam kímélni) semmi gond nincs azóta sem. 20.heti uh vizsgálaton már a megszaj közelében nem volt. Persze ugyanúgy hátsófali, de ez egyáltalán nem gond. Kisfiamnál is egyébként hátsó volt. Nem véreztem sosem. És minden mehet ugyanúgy mint terhesség előtt.
Kicsit akkor a császármetszés miatt aggódtam, de szeretnecsére már szó sincs erről. Kisfiam is szépen befordult a 28.héten. 😊
Most már csak a várakozás van.
2 gyermekes 38 hkm
2023. aug. 26. 14:14
14/17 A kérdező kommentje:
Hàt igen,nekem sem lògott a mèhszàjra ès nem lòg most se,csak az sztk-s szonogràfus szerint mèlyen van mèg ès ugye Dr.Orosz Làszlò szerint(nagyon jò orvos Debrecenben)màr jò helyen van a placenta🤷♀️Mindegy ,hàt legalàbb lesz egy plussz ultrahangom,csak a vèdőnőt nem èrtem,hogy mièrt nem szabad az együttlèt ,mikor nem lòg a mèhszàjra 😅eddig is együtt voltunk ès semmi gond nem volt 🤷♀️De persze, amikor ezeket mondta,akkor bòlogattam arra,amiket mondott,meg csòvàltam a fejemet is,hogy nem nem nincsen szex (előtte valò nap meg pont volt)🤣Köszönöm a vàlaszt 😘😘
2023. aug. 26. 17:03
15/17 A kérdező kommentje:
Kihagytam,hogy boldog babavàràst!😘
2023. aug. 26. 17:03
16/17 anonim válasza:
1. Vagyok
Én is Oroszhoz jártam. Ha azt mondja hogy jó, akkor jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!