Hasvizesedés miatt voltatok úgy hogy jóval kevesebbet érzitek a babát mozogni? Egészséges lett?
Ha a 24. hettol nem erzed a babat mozogni legalabb napi egyszer, akkor be kell ballagni az orvoshoz, ennyi.
A 24. hetig meg normalis, mert picike, ha nem erzed olyan sokszor.
Nekem pl elso babanal mellsofali mehlepennyel egyaltalan eloszor csak a 22. heten ereztem, addig abszolut semmit.
En tenyleg brutal modon vizesedtem, a vegere 20 kilot hiztam, de a korhazbol 13 kiloval konnyebben jottem mar ki.
Biztosan akkor vizesedett a hasam is, passz, viszont a babat ereztem mindig, kivul-belul.
A has nem vizesedik mindenkinek ha van is lábvizesedés. Nekem már olyan szinten hogy olyan mintha puffadt lennék és ( nem is tudom hogy írjam) mintha erek nőttek volna olyan papok vannak rajta. A kezeim is zsibbadnak. Na mindegy nagyon durván. Egyébként érzem napi 1x csak nem úgy hogy látnám is kint. Vagy pl egész nap semmi de hajnalban egy kicsit. Arra azt mondta a doki hogy azok lennének az erős rugások csak nekem lengés csillapítóm van🤣 na lehet ezt sem érti mindenki....
Na mindegy még nincs válaszom...
Jo hat ez igy mar nehezitett palya, ha vastag a hasfalad (ez gondolom tulsulyt jelent) + akkor a vizesedes.
De legkozelebb ezeket irdd be a kerdesedbe es akkor megsporolsz egy csomo felesleges kort es kommentet, mert igy nem igazan volt egyertelmu.
Orvosi kontroll alatt vagy, ez a lenyeg.
Nem hiszem, hogy a babanak ettol baja lenne, ha csak sima vizesedesrol van szo.
8# 30 hetes vagyok. Igazából le van zárva azzal hogy terhesség alatt sajnos erre kell számítani. Sajnos erre én nem számítottam. Nem is tudtam hogy ilyen is van. Bár eddig a derekam fájt kegyetlenül most a vizesedés. Igen a túlsúly miatt is lehet egy kis vérnyomás növekedés is és a vastag hasfal is.
Magnéziumot nézettem még a zsibbadás miatt. Mondjuk az a béka feneke alatt van. De most emeltem a dózist.
Csak azért aggódok mindig hiába van oka a kevés magzatmozgásnak. Én nem fogom tudni számolni szerintem a 34 héttől napi3x mert nem mindig mozog annyit.
A többi vérvétel rendben. Fehérje, cukor stb...
Hát azért köszönöm. Talán rendben leszünk....😌
En nem szamoltam. Kellett volna?
Senki nem mondta, kerte.
Miert kell szamolni?
Hát azt én sem tudom. Ezért is parázok. De kérni fogják a 34 héttől.
Van egy ismerősöm neki már a 28 héttől számolni kell,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!