Az alábbiakon kívül mit vigyek majd a ceglédi kórházba szüléshez? Tapasztalatokat várnék, kinek mire lett volna még nagy szüksége a kórházi napokon?
Iratok,tisztálkodószerek,törölközők,papírtörlő,fertőtlenítő kendő(domestos),hajgumi,ásványvíz,extra betét-ebből mennyi kell?-,hálóingek,köntös,mama-bugyik 6 db,zokni,melltartó,2 papucs,szoptatáshoz textilpelus,evőeszköz,pohár,glicerines kúp.
Ha nem lesz kint velem a baba-első-,akkor vinnem kell neki kissapit,a kezére zoknikát,pelust stb?
Kérlek írjatok,ha Cegléden szültetek,nagy segítség lenne.
A dokinak mikor kell átadni a pénzt?
Jesszusom, igy elromlott az egeszsegugyi szolgaltatas M.O.-on? Meg evoeszkozt is kell vinni? Nalunk mindent adnak. pelust, ruhat bebinek, beteteket, kajat, es haromszor naponta takaritjak a kortermeket/furdoket. Etlapon lehet ennivalot valasztani, piszkos pelust, gyerek ruhakat, torulkozoket csak egy kosarba kell dobni, elviszik, kimossak, es visszahozzak. Es ez mind a nyilvanyos korhazakban, semmibe sem kerul.
Na persze, Kinaban, meg agynemut is kell vinni, a hozzatartozoknak kell segiteni furdetni, stb. Noverek csak gyogyszert adnak ki.
Én Cegléden szültem tavaly májusban. Én vittem még papír Wc ülőkét-nem tudom, mi a neve pontosan. Wc papírt is vigyél. Betétből jó, ha feltankolsz. Szülés után kapsz egyet, utána magadnak kell gondoskodnod róla. Én annyit vittem, amennyivel már nyugodt voltam, hogy biztos elég lesz.
A baba ruhájára nem lesz gondod, csak azt a ruhát kell vinni, amiben hazaviszed majd. Kis kesztyűt is adnak rá, ha karmolgatja az arcát. Ha kikéred a babát, akkor pelust vigyél neki. Tavaly úgy volt, hogy napi öt pelust biztosítanak (nem tudom ez változott-e), de én biztos, ami biztos vittem egy csomag pelust.
Én a pénzt akkor adtam át, amikor elmentünk a kórházból. Varratszedéskor akartam, de akkor nem voltunk egyedül, így az induláskor kerestem meg. De én nem a saját dokimnál szültem, mert pont szabira ment, és átadott egy másiknak. Ha a sajátomnál szülök, akkor a 6 hetes kontrollon adtam volna át.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Szia! Én 7 éve szültem Cegléden! De soha többet már akkor megfogadtam! Én akkor fültisztitó pálcikát is hozattam be a köldök ápoláshoz mert ami ott volt az nem volt jó semmire!A babát szinte kérdezés nélkül odaadják már nem igazán van az hogy ben thagyod én csak akkor vittem be amikor zuhanyozni mentem!Ott csak orditatták!Pelust is vigyél mert csak 5 darabot adnak és kb 7-8 is bekakált!Nekem rossz tapasztalatom van Cegléddel,először is farosan megszüleszteték velem a bébit fél évig alig birtam ülni:) A másik hogy ősszeraktak a korteremben egy "Nem akarok megbántani senkit" Enyhén barna nörű hülgyikével! Hazajövetel után 2 napra meg mozgott a hajam!
Képzelheted??
A következő lányomat Szolnokon szültem 4 éve! És egész már volt! A Kisfiunkat is itt fogom a hetekben!
35h Kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!