Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt legtöbbet...

Terhesség alatt legtöbbet mennyit lehet hízni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én 52kg-al kezdtem a terhességemet, azóta már 65kg vagyok, viszont még csak a 26terhességi hétbe vagyok. Nem a magam alakjáért aggódom, majd szülés után lassan vissza fogynék, inkább a babára fókuszálok hogy neki nem-e ártok azzal ha túl sokat hízok meg, szóval értitek mire gondolok, nem lessz a babócának egészségügyi baja attól ha én kicsit jobban meghízok, adtam le cukorterhelésre vért és azzal sincs probléba.

Előre is köszönöm a válaszokat😊

2023. aug. 21. 15:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hidjétek el nem szándékosan szedem fel a kilókat, azért mert érzem hogy éhes vagyok és nem kinozam magam hanem eszek, de ez már a napokba kezd alább hagyni mert a babóca nyomja a gyomramat szószerint és nem birok enni de már nincs is olyan étvágyam. Amugy 163cm vagyok és mint mondta 52kg voltam mikor terhes lettem, és ami azt illeti most se tartom magam kövérnek mert a hasaman kivül sehol nem híztam meg, a hasam meg természetes hogy nől, de viszont van egy olyan érzésem hogy ez a pár hét ami hátra maradt még nekem már kevesebb étvággyal fog telni😅😊
2023. aug. 22. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Mit szoktál enni és mit/mennyit iszol? Mozogsz még ugyanannyit, mint terhesség előtt? Nekem ez volt a hízásom fő oka, hogy nem mozogtam, nem éreztem jól magam. Pedig azt terveztem hogy sportolok tovább, csak visszafogottan, de olyan szinten nem esett jól még a séta sem, hogy hanyagoltam. Hiába nem ettem többet, mint előtte, ha közben egész nap fekszem.
2023. aug. 22. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Pedig nem kellene enni, maximum pár falatot vagy egy gyümölcsöt, ennyi.
2023. aug. 28. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!