Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kell számolni a terhess...

Hogyan kell számolni a terhességi napokat, heteket?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim július 10.-én volt.

A következő mensimnek augusztus 7.-én kellett volna hogy megjöjjön de nem jött meg.15 nap késés után,a mai nap csináltam tesztet és pozitív lett.

Utána néztem hogy hogy kell számolni de nem mindenhol egyértelmű hogy most hogy kell számolni.

2023. aug. 21. 12:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#1 Nem lettél lepontozva🙂Elsőre tényleg júli 1nek néztem,utána gondolkodtam hogy valószínüleg elírtad.
2023. aug. 21. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

Van nagyon sok várandós applikáció, beírod az utolsó mensidet és már számolja is helyetted. Én szeretem, mert rápillantok hol is tartok. Engem nagyon feledékennyé tesz ez a terhesség, szóval nekem ez most nagyon kell. 😀

Terhességem az egyiknek a neve a másiknak meg Preghello. Mindkettő magyar...de tényleg sokféle van.

2023. aug. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!