Ki hogy számolná a terhesség alatti hízást? Ti mennyit híztatok?
Ne izgasd magad.
Kicsit fogd vissza, mert innen jön a java àltalàban
( rendes indulóhoz képest 28. Hétre 3 kg volt rajtam a terhességeim alatt..a vége 16 màsodik alkalommal 20!!!kg lett
Mind2 alkalommal 3 kg-ot fogytam, nekem is onnan nézték.. de nem csesztettek amúgy vele..
Mmint a magad érdekèben
1. Után 8kg -mal kevesebb voltam 5 nappl szülés utáb..2 hétre rá pedig maradt 3 kg az elkopott közben
2. Terhesség után ugyanez volt, csak karadt 8 kg, ami 10 lett
Sokat szenvedtem a leadással
Szóval emiatt írtam
12 kg amiatt ideàlis, mert az tényleg simán lemegy..
/ az eredeti súlyhoz nézve/
Nem számít mennyit híztál ilyen számok mellett szerintem. :) Egy szám. Én úgy vagyok vele, hogy a terhesség előtti súlyomhoz hasonlítom a gyarapodást, mert az a reális, évek óta beállt testsúlyom. Hiába fogytam idő közben 4 kilót, nem az a természetes. A védőnő azt tudja az első találkozásunkkor mennyi voltam. Cipőben, pulcsiban, stb. Szóval kb. az is számít melyik találkozáskor mi van rajtam, mennyire kajáltam be előtte, stb. :D
Kérdezz vissza, hogy és ha az optimális 12 helyett 17 kilót hízol a mértéke szerint, akkor mivan? :) Súgok: semmi. :)
Az első terhességem során 20 kg-t híztam kb, szülés után kb 8 hónappal teljesen lement, kevesebb voltam, mint szülés előtt (szerencsés genetika). A kutya meg nem jegyezte, hogy mennyit híztam, jól éreztem magam, már amennyire a körülményekhez képest lehetett.
Most várom a 2. babánkat, 32 hetes terhes vagyok és most vagyok olyan +15 kg körül durván. A vedono (sajnos másik, mint az első során) állandóan b*szogat, hogy Én nagyon el vagyok hízva, ez nem normális stb, közbe minimum 5kg-mal mindig többnek mér, mert kb kabátban/csizmában állít a mérlegre 🤦🏼♀️
Ne foglalkozz ezzel. Engem pl a védőnő teljes ruházatban mért, cipővel együtt. A terhesség elején még bakancsos idő volt, majd a végén szintén. Ez mindkét időszakban plusz 2 kilót jelentett. Plusz vastag nadrág, vastag pulcsi. Nyáron meg könnyű ruha, könnyű szandál.
Én mértem magam minden héten, reggel, wc után, kaja előtt, ruha nélkül, és ezt vezettem. Ez reális adatokat mutatott.
2 terhesség alatt költözések miatt 3 védőnőt jártam meg.
Az első félidőben mondta, hogy ideje elkezdeni hízni, mert addigra jött vissza az elején lefogyott 6 kg. Azt a terhességemet másik védőnőnél fejeztem be, a végére 20kg+ volt rajtam (az induló súlyomhoz képest!), ő is csak annyit mondott, hogy nem az a baj, hogy sok, hanem hogy nehéz (fájtak is a bokáim a végére). Most a másodiknál egy 3. védőnőnél vagyok, de már az őrületbe kerget a súlyommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!