Terhességnél a 12. hetes, vagy a 20. Hetes ultrahang mérései alapján kell számolnom, hány hetes vagyok? Egy hét eltérés van.
Ha rendszeres a ciklusod, és az utolsó vérzés alapján számolt, valamint a 12 hetes UH alapján számolt kor között nem volt nagyobb különbség, mint egy hét, akkor AZ UTOLSÓ VÉRZÉS ALAPJÁN.
Ha nem rendszeres a ciklus, vagy nagyobb az eltérés, mint egy hét az UH és a menzesz szerinti között, akkor a 12 hetes UH alapján.
Ezt egyébként az orvosnak a 12. héten rögzítenie is kell a kiskönyvben, és utólag nem módosítható. Szóval az a terminus, ami a kiskönyvben van, 12 hét után NINCS VARIÁLÁS.
Utolsó mensestől számolják..
Nekem 6 nap eltérés volt.szerintem nemsokat jelentett
Ahogy a többiek írják.
12 hetes korig nagyjából hasonlóan fejlődnek a babák, utána már nem. Szóval 12 hetes kor után az, amit kalkulál a gép ilyen szempontból egyáltalán nem számít. Csak azért vannak ott, ha az eltérés legalább 2 hét lenne, az utalHAT gondra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!