Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem áll jól a...

Csak szerintem áll jól a kismamáknak a nagypocak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de amikor meglátok egy terhes nőt, képes vagyok több percig is a pocakját bámulni, mert annyira tetszik, hogy szép kerek, stb, meg hogy persze bent van a kisbaba.

Tudom, nem szeretik a kismamák, ha bámulják őket, de számomra kicsit fura és érdekes, hogy ott növekszik a baba, és "cipelni" kell őt. :)

N

2023. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, szerintem neked elkelne egy pszichológus…. Nagyon durva az, amiket magadról írsz:( valószínűleg nem volt jó ötlet bevállalnod ezt a gyereket. Ha szülés után nem úgy fogsz kinézni mint előtte, akkor szerencsétlen gyerek lesz emiatt a hibás?
2023. aug. 21. 20:31
 42/46 anonim ***** válasza:
87%

41, én sem vagyok megelégedve magammal. Szülés alatt rengeteget hiztam. Most 20+ kg van rajtam de a picit egyáltalán nem hibáztatom hiszen nem ő evett, hanem én, és nem ő kérte hogy vállaljuk hanem mi választottuk.

Szerintem ezzel az utolsó is tisztában van, legalábbis én azt látom az írásán.

2023. aug. 21. 20:44
 43/46 anonim ***** válasza:
61%
Szülés alatt"🤦🏼‍♀️ azt akartam írni hogy terhesség alatt.
2023. aug. 21. 20:49
 44/46 A kérdező kommentje:

Utolsó, hány hetes vagy?

Egyébként tudom, a súlyfelesleg általában minden nőt zavar, ez teljesen érthető, de szülés után biztosan sikerül majd leadni belőle. :)

2023. aug. 21. 20:52
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
5 hónapos a pici. Most kezdtem el odafigyelni az étkezésre. :)
2023. aug. 21. 21:34
 46/46 anonim ***** válasza:
85%
Egy szóval nem mondtam, hogy a gyereket hibáztatnám valaha ilyenért, ettől függetlenül nem tetszem magamnak. Bárhogy figyelek az étkezésre nem dobott szerencsés labdát az élet hormon ügyileg. Mivel olyan alkat vagyok valószínűleg vissza fogok fogyni, úgy ahogy anyukám is, mindenesetre a várandósságom hátralévő részében nem tudom elfogadni a kinézetemet. De engem mindig taszítottak a terhes nők fizikai látványra, bármennyire is természetellenesnek hangzik. Ettől függetlenül a gyermekáldást mint lelki dolgot egy csodálatos dolognak gondolom, a fizikai megnyilvánulása viszont minden csak nem esztétikus.
2023. aug. 21. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!