Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem áll jól a...

Csak szerintem áll jól a kismamáknak a nagypocak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de amikor meglátok egy terhes nőt, képes vagyok több percig is a pocakját bámulni, mert annyira tetszik, hogy szép kerek, stb, meg hogy persze bent van a kisbaba.

Tudom, nem szeretik a kismamák, ha bámulják őket, de számomra kicsit fura és érdekes, hogy ott növekszik a baba, és "cipelni" kell őt. :)

N

2023. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%
Nem tartom kifejezetten szépnek, pedig nő vagyok és tudom, hogy ez az élet rendje, de attól még nem lesz számomra se nőies, sem esztétikus. Vannak olyan nők, akik viszont nagy terheshassal is tudnak csinosan öltözködni. Viszont ezeket az erotikus hatású félmeztelen terhesfotókat nevetségesen groteszknek tartom, vagy a másik, mikor erdei tündérkének képzeli magát és zöldségekkel a fején pózol szintén majdnem meztelenül.
2023. aug. 18. 18:37
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

Nekem tetszenek. Szerintem a félmeztelen kép is lehet izlésesen megcsinálva ahogyan a felöltözött is.

Nekem egyébként nem állt jól a terhes has. Bár volt aki megdícsért ên nem éreztem szépnek.

Ez is olyan hogy valakinek jól áll és van akinek pont nem.

Ahogy az is normális hogy van akinek tetszik és van akinek nem.

2023. aug. 18. 19:04
 13/46 anonim ***** válasza:
81%
Én szépnek tartom, de csak egy amúgy is szép, csinos, igényes és kedves nőn. Vannak ilyen kismamák. Nem vagyok sem kamasz, sem pattanásos, sem fiú vagy férfi, és nem tartom szexuálisan vonzónak a terhes nőket. Sőt, semmilyen nőt. Akkor kezdett el tetszeni a kismama pocak, amikor nekem is lett. Ennyi.
2023. aug. 18. 19:04
 14/46 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg nem néznek ki jól, számomra bizarr az a nagy has. Nekem is volt, és lesz is, de én a saját hasam látványától is borzongtam... elölről gömböc, oldalról hordó, hatulról kacsa... pedig nem volt óriási hasam, 9 kilót híztam összesen, de brrrr.

Az akkor róla készült képektől is kiver a víz.

2023. aug. 18. 20:07
 15/46 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyon nem, 2x volt igen nagy hasam, azóta még sajnálom is őket (nemcsak azért, mert milyen nagydarabok lettek és milyen nehéz így minden, hanem azért is, mert gyerekük lesz)
2023. aug. 18. 20:24
 16/46 A kérdező kommentje:

Azért sajnálod a terhes nőket, mert gyerekük lesz? :D

Jézusom..

2023. aug. 18. 20:33
 17/46 anonim ***** válasza:
65%
Igen, azért!
2023. aug. 18. 20:50
 18/46 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, gondolom a 15,17 válaszoló megbánta hogy gyereket vállalt,azért írta amit.
2023. aug. 18. 20:53
 19/46 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sosem tetszett,sőt utálom ha kirakják,én sem mutogatta és utáltam a nagy hasam. A súly, a nem alvás,aranyér,striák ehh kell a fenének alig vártam hogy megszüljek. Aki ezt meg direkt is nézi az beteges.
2023. aug. 18. 22:34
 20/46 anonim ***** válasza:
90%

Bennem nagyon rossz érzést kell, ha nagy terheshasat látok. Kényelmetlenül érzem magam tőle, sajnálom a nőt, hogy ilyen terhet cipel, ilyen kényelmetlen és kiszolgáltatott állapotban van, és előre sajnálom a fájdalmas szülés, aztán a szoptatás meg nemalvás miatt. Persze, aztán eszembe jut az is, ő akarta, mit sajnáljam, de értitek.

A terhesfotózástól kivagyok, megértem, hogy magadnak akarsz emléket, de social mediába minek kitenni? Ki a szar kíváncsi a másik nagy hasára meg kiforduló köldökére? Láttam eddig két darab olyan fotót, ami ízléses volt, arra azt mondtam, na, ilyet csináltatnék én is, a többi pedig a tudom, elcsépelt szó, de igazi cringe kategória.

2023. aug. 18. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!