Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem áll jól a...

Csak szerintem áll jól a kismamáknak a nagypocak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de amikor meglátok egy terhes nőt, képes vagyok több percig is a pocakját bámulni, mert annyira tetszik, hogy szép kerek, stb, meg hogy persze bent van a kisbaba.

Tudom, nem szeretik a kismamák, ha bámulják őket, de számomra kicsit fura és érdekes, hogy ott növekszik a baba, és "cipelni" kell őt. :)

N

2023. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
39%
Beteges vagy
2023. aug. 18. 15:47
 2/46 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is tetszik, szerintem is nagyon cuki és kedves dolog.
2023. aug. 18. 15:58
 3/46 anonim ***** válasza:
68%

Nekem meg pont visszataszító. Mikor félmeztelen képeket raknak ki a terhes pocakjukkal.

Azzal nincs bajom ha ruhában látom, mondjuk nem nézegetem különösen. Csak tegnap láttam egy cikket Rihannáról a terhes pocakjával félpucéran és nekem undi.

2023. aug. 18. 17:09
 4/46 anonim ***** válasza:
69%
Nekem groteszk, hiába tudom, hogy természetes. Nyilván értékelem benne az élet csodájat, meg mindent, amit kell, de azépnek egyáltalán nem látom. A félmeztelen kismamafotók nekem egyenesen taszítóak, pláne, hogy általában rommá is retusálják őket, brr.
2023. aug. 18. 17:17
 5/46 anonim ***** válasza:
74%
*szépnek
2023. aug. 18. 17:18
 6/46 Justinianus ***** válasza:
32%

Nekem tetszik.

("visszataszító. Mikor félmeztelen képeket raknak ki a terhes pocakjukkal.") Sőt szívesen nézném - a csinosakat - úgy is. :)

2023. aug. 18. 17:21
 7/46 A kérdező kommentje:

Persze, most nem is valójában a félmeztelen kismamafotókra gondoltam, hanem ha mondjuk bevásárlóközpontban, boltban, utcán, buszmegállóban, stb. látok terhes nőket, - persze ruhában! :)

2023. aug. 18. 17:30
 8/46 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is gyönyörű és kedves látvány egy terhes nő. Igaz, tényleg furi és egyben csodálatos is, hogy a nagy pocakban egy kis élet növekszik. Ez egy nagyon különleges állapot, ami számomra pozitív élmény volt. Imádtam terhes lenni minden alkalommal. Nekem tetszett a saját pocakom is, abszolút ki voltam békülve a testemmel. Persze tudom, hogy a legtöbb nőnek nem annyira ideális ez az állapot, mint nekem volt, nekem életem legboldogabb szakaszai voltak. Azt se bántam soha, ha valaki bámul, sőt, csomószor összemosolyogtunk más terhes nőkkel, vagy terhesen kisbabással, kisbabásan terhessel.
2023. aug. 18. 17:38
 9/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor többen is egyetértenek velem.

:)

Viszont az első válaszoló miért írta, hogy beteges vagyok? 😅

2023. aug. 18. 17:41
 10/46 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez végtelenül beteg hogy erre nyáladzatok... nyilván nem nők vagytok nem kell hazudni. Terhes meg anyatej fétises pattanásos ki kamaszok vagytok. Undorító!
2023. aug. 18. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!