Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak szerintem áll jól a...

Csak szerintem áll jól a kismamáknak a nagypocak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de amikor meglátok egy terhes nőt, képes vagyok több percig is a pocakját bámulni, mert annyira tetszik, hogy szép kerek, stb, meg hogy persze bent van a kisbaba.

Tudom, nem szeretik a kismamák, ha bámulják őket, de számomra kicsit fura és érdekes, hogy ott növekszik a baba, és "cipelni" kell őt. :)

N

2023. aug. 18. 15:33
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
89%
Nekem épp ellenkezőleg, undorítónak latom. Pedig van egy gyerekem.
2023. aug. 19. 00:22
 22/46 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem tetszik, főleg, ha strandon látom. Én is voltam terhes. Már akkor imádtam a gyerekem, de nem tetszett a növekvő has látványa. Nem szeretem, amikor közösségi oldalakon mutogatják, vagy félmeztelenül járkálnak hatalmas terhes hassal.
2023. aug. 19. 08:10
 23/46 A kérdező kommentje:

A szülés, szoptatás és a nemalvás csak egy átmeneti időszak..

Ráadásul ha a szülés rossz élmény is volt, az általában nem a fájdalom, hanem az orvosok, vagy a közeg hibája.

Utólag megszépülnek az emlékek, szerinted miért vállalnak az emberek 2-3 gyereket is?

2023. aug. 19. 09:59
 24/46 A kérdező kommentje:

Az lehet, mert egy normális anyuka nem ír ilyet. 🤷😁

2023. aug. 19. 10:01
 25/46 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kívülálló szemmel nem szép, de persze ezt tilos mondani, mert a véranyák nekiesnek az embernek.
2023. aug. 19. 12:55
 26/46 anonim ***** válasza:
27%
Borzalmas, hogy az emberek manapság mennyire nem képesek meglátni a természetes dolgokban rejlő szépséget. És most nehogy nekem valaki a sz@rással példálózzon, mert körberöhögöm. Abszolút megértem, ha valakinek kényelmetlenségeket okozott a várandósság, és tehernek élte meg, de ilyeneket mondani egy testre, amelyik épp egy új életet hoz létre, hogy undorító... Elképesztő, na. Lehet lepontozni, nem fogom felkötni magam miatta.
2023. aug. 19. 15:08
 27/46 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ma már egyre jobban divat a gyerekvállalás rossz oldalait kidomborítani.

A terhesség kínszenvedés, a szülés borzasztó, a szoptatás is kínszenvedés, a gyereknevelés meg egy kalap szar.

👆Sokak szerint. :)

2023. aug. 19. 15:12
 28/46 A kérdező kommentje:

Most komolyan, sajnáljátok őket, amikor ők vállalták? Aki vágyik gyerekre, az végigvészeli velük a szar időszakokat is, mert másképp nem lesz az embernek gyereke, és most nem kell jönni az örökbefogadással.

:)

2023. aug. 19. 15:19
 29/46 A kérdező kommentje:
A terhességet eddig még tudtommal mindenki kibírta, szerinted miért vannak olyanok, akik még élvezik is ezt az állapotot?
2023. aug. 19. 15:20
 30/46 anonim ***** válasza:
38%

Én szülnék még egy gyereket,de húzom az időt mert pocsék volt a terhesség,a szoptatás stb. Beteg vagy kérdező és csak remélem te nem bámultad a terhes pocakom,perverz...

Sajnálom aki terhes mert kihordani fáj,utána szoptatni fáj,az első pár év szenvedés, orvosokhoz járni nagy pocakkal főleg nyáron maga volt a pokol. Terhesnek lenni szívás akkor us ha ideiglenes, éjszaka nem tudok aludni,savas a gyomrom,görcsöl a lábam,sehogy sem jó a nagy pocak miatt,húú de jó terhesnek lenni,ja nem...

2023. aug. 19. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!