Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Farfekvéses baba rúgása hol...

Farfekvéses baba rúgása hol érezhető?

Figyelt kérdés

Eddig az oldalamba éreztem ott ahol a feje is volt (harántba feküdt) Pár napja pokolian görcsölni kezdtem, zuhany sem segített. Megijedtem, hogy beindult a szülés és kora baba lesz, aztàn egy óràn belül kb csillapodott a dolog aztàn el is múlt. Azóta viszont fájdalmas ülni, olyan mintha nyomnám a babát, rúgásokat is a szemérem csontnál érzem már, a bordàm alatt meg érzek egy nagyobb púpot ami a gyerek valamelyik része

32hk

2023. aug. 18. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én lent és fent is éreztem a mozgását, de csak gyengén, mert a háta volt kifelé. A vándorló púpoknál a feje kicsit más volt (kisebb, keményebb), mint a fara, de nem tudom, hogy meg tudtam volna-e mondani, hogy melyik az, ha nem tudtam volna, hogy faros. Az orvosnál az asszisztens azt mondta, hogy ha köldök felett van a szívhang, akkor valószínűleg faros. De az igaz, hogy még az utolsó pillanatig befordulhat, nekem csak 37 hetesen írták be a könyvembe, hogy faros. De nyugalom, ugyan 38 hetesen elindult kifele, de nem volt semmi gond, gyors volt és talán 2 öltés kellett utána. Pedig a testvérével sem könnyű, sem rövid nem volt a szülés.
2023. aug. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!