Van köztetek valaki, vagy ismertek valakit aki farfekvéses babát hüvelyi úton szült?
Nem lett gond, minden rendben ment,nagyon nehéz volt?
Én 3. babámmal vagyok 31 hetes terhes. A másik két babám simán született, de ők korán fejvégűbe fordultak. Most a pici még faros(nem lábtartásos). A dokim azt mondta,ha így marad, akkor is megpróbálhatjuk a sima szülést. Én is így szeretném, de azért van bennem félelem, ezért várok tapasztalatokat.
Anyukám!
A nővérem volt faros, első baba, és megszülte természetes úton. Nem mondta, hogy sétagalopp volt, de annyira nem vette el a kedvét a gyerekvállalástól, hogy még szült utána három kisbabát. :) Állítása szerint nem ez volt a legfájdalmasabb szülése, velem jobban megszenvedett szegény, mert csak 26 óra vajúdás után kegyeskedtem a világra fáradni. :(
Igen, sógornőm, első babát, zalaegerszegi kórházban egy idősebb tapasztalt doki bevállalta. Szerencsére nem lett semmi gond, csak sokkal tovább tartott a szülés mintha fejfekvésű lett volna a baba.
Ha te már kettőt szültél természetesen, úgy könnyebb lesz a 3. farfekvéssel is.
Anyukám engem. Első szülés alkalmából. Régen nem császároztak emiatt első babánál sem. Elvileg a tesómhoz képest sokkal nehezebb szülés volt, nagyon nem részletezte.
Bajunk nem lett egyébként.
Ex Anyos.kis picike,vekony no pedig.
Volt parom,es a novere is faros volt.mindketszer normal uton szult.semmi komplikacio nem volt.3 kilo felett voltak mindketten.
Amugy az En 3.babam is faros volt meg 34 hetesen is.aztan 36.heten mar fejvegu volt.
Van meg ideje megfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!