Farfekvéses baba rúgása hol érezhető?
Eddig az oldalamba éreztem ott ahol a feje is volt (harántba feküdt) Pár napja pokolian görcsölni kezdtem, zuhany sem segített. Megijedtem, hogy beindult a szülés és kora baba lesz, aztàn egy óràn belül kb csillapodott a dolog aztàn el is múlt. Azóta viszont fájdalmas ülni, olyan mintha nyomnám a babát, rúgásokat is a szemérem csontnál érzem már, a bordàm alatt meg érzek egy nagyobb púpot ami a gyerek valamelyik része
32hk
Sztem befordult.🙂
Nekem volt harántban is, aztán farfekvésben. Nagyon lent érzem bal oldalon rúgni. Ha ülök vagy ebben a helyzetben kissé előre hajolok, kívülről érze a mozgást a combommal. A kezét meg gyomortájekon szoktam érezni, főleg abban a magasságban a jobb oldalon.
Ja, most látom, hogy harántban volt. K
Akkor passz. Bízzunk abban, hogy koponyavégű lett. A púp simán lehet a háta vagy a popsija. (3at már szültem.)😄
6os
Nem a kezeit nem érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!