Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen lent rúg a baba,...

Teljesen lent rúg a baba, lehet baj? Újjamal érezhetem ha felnyúlok? bocsánat a megfogalmazásért

Figyelt kérdés
Neharagugyatok, de ezt másképp nem lehet megfogalmazni. Felnyúltam, mert fertőzésre rakom fluomizint és bent hagytam az ujjam mert valamit éreztem, és ahogy tovább hagytam éreztem a mozgását a babának. 22 hetes vagyok és farfekvésű, értem hogy lent kell rugdosni, de az ujjammal is kellene érezni? az nem baj már? annyira lent?

2021. jan. 10. 03:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Védőnőt hívd fel.
2021. jan. 10. 03:21
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
En ilyet meg nem hallottam...
2021. jan. 10. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Én 36 hetes vagyok, a buksija nagyon lent van. Az orvos vizsgálatnál érezte is. Viszont én kúp felhelyezésnél semmit nem éreztem belőle.
2021. jan. 10. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy bajt jelezne, valószínűleg úgy rúgott, hogy a huvelyizomzatot is megnyomta, de nem "kidugta a lábát" vagy ilyesmi.

Ha nem gorcsolsz, verzel, és érzed a rendszeres mozgásokat, én nem hinném hogy van okod panikolni. Hihetetlen helyeken bírnak rugdosodni, néha én is egészen a huvelynel érzem.

2021. jan. 10. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem pont 22 hetes terhesen hanem később 30 kornyeketol pld én is volt hogy úgy éreztem tuti mindjárt kiesik a faros babám.Siman lehet hogy lefelé rugdosott és azt érezted.Ha nem gorcsolsz,verzel nem folyik víz akkor nem gondolom hogy baj volna.Ha meg nagyon parazol nézzen meg egy orvos.
2021. jan. 10. 08:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem a lábát éreztem pont..mindha valami vékony réteg elválasztotta volna, de a mozgását éreztem lentről .
2021. jan. 10. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz egy betonfal van a kijárat és a puja között? Jó hogy érzed...
2021. jan. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!