Teljesen lent rúg a baba, lehet baj? Újjamal érezhetem ha felnyúlok? bocsánat a megfogalmazásért
Figyelt kérdés
Neharagugyatok, de ezt másképp nem lehet megfogalmazni. Felnyúltam, mert fertőzésre rakom fluomizint és bent hagytam az ujjam mert valamit éreztem, és ahogy tovább hagytam éreztem a mozgását a babának. 22 hetes vagyok és farfekvésű, értem hogy lent kell rugdosni, de az ujjammal is kellene érezni? az nem baj már? annyira lent?2021. jan. 10. 03:11
3/7 anonim válasza:
Érdekes. Én 36 hetes vagyok, a buksija nagyon lent van. Az orvos vizsgálatnál érezte is. Viszont én kúp felhelyezésnél semmit nem éreztem belőle.
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy bajt jelezne, valószínűleg úgy rúgott, hogy a huvelyizomzatot is megnyomta, de nem "kidugta a lábát" vagy ilyesmi.
Ha nem gorcsolsz, verzel, és érzed a rendszeres mozgásokat, én nem hinném hogy van okod panikolni. Hihetetlen helyeken bírnak rugdosodni, néha én is egészen a huvelynel érzem.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk nem pont 22 hetes terhesen hanem később 30 kornyeketol pld én is volt hogy úgy éreztem tuti mindjárt kiesik a faros babám.Siman lehet hogy lefelé rugdosott és azt érezted.Ha nem gorcsolsz,verzel nem folyik víz akkor nem gondolom hogy baj volna.Ha meg nagyon parazol nézzen meg egy orvos.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem a lábát éreztem pont..mindha valami vékony réteg elválasztotta volna, de a mozgását éreztem lentről .
2021. jan. 10. 13:13
7/7 anonim válasza:
Mit gondolsz egy betonfal van a kijárat és a puja között? Jó hogy érzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!