Ez az időpont megfelelő a dokihoz, vagy esetleg menjek később/hamarabb?
Van 3nagyon szép pozitív tesztem, nem várt előtt két nappal halvány volt, nem várt után egy nappal nagyon erős, rá két napra még erősebb szinte mindkét csík egyforma erős.
Megbeszéltük a férjemmel, hogy február 2.-an megyünk dokihoz, január 5.-e volt a nemvárt.
Folsav pezsgőtablettát szedtem végig, azt nem hagyom abba.
Anno nagyon korán mentem, teszt után két hétre és petezsak volt csak, majd 3 het mulva visszahívott, akkor már volt szivhang.
Mit gondoltok, elég a február 2.-a?
Vagy ti mikor mentetek pozitív teszt után először dokihoz?
Szia!
Szerintem teljesen jó az időpont, persze ha bármi gond van (barnázás, görcs), akkor menj el minél előbb orvoshoz/ügyeletre.
Igazából terhességmegállapításra mindegy, hogy mikor megy szerintem az ember, csak a 12. hét előtt legyen. Utána úgyis az lesz majd a soron következő.
#1 vagyok.
Én eredetileg 6 hetesen mentem, mert volt előtte hónapban közvetlenül egy spontán vetélésem. Kiderült, hogy még semmit se lát. Utána kéthetente mennem kellett és elég sok pénzt kifizetni, pedig minden rendben volt a babával, egyszerűen később fogant. Persze a doki is azért hívott be, hogy megfelelően fejlődik-e. De ha mondjuk 10 hetesen mentem volna csak először, akkor nem lett volna ez a procedúra.
Persze, ha bármi gond adódik akkor egyből hívom és megyek, de ha nem akkor marad a február 2.(így is legyen)
Na pont az ilyen “felesleges köröktől” akarok meg menekülni, mert túl korán tényleg nem akarok oda menni, pláne ebbe a kaki helyzet miatt :/
Köszönöm a valaszod!🙂
Nekem január 4 volt a nem várt én is február 3-án megyek majd csak először.Bár nem tudom hogy fogom kibírni addig😁
Én előtte 4 nappal csináltam az első tesztet az nagyon halvány volt,rá két napra csináltam egy másikat h erősödik-e,erősödött de még halvány volt :) Aztán 3 nap késésnél teszteltem megint, akkor már olyan erős volt mint a kontroll csík így többet már nem fogok :)
Szia! Szerintem teljesen jó az időpontod. Én február 18-ra nem vártam, március 17-én mentem orvoshoz. Szívhang is volt már, korábban most sem fogok menni (tervezzük a 2.babát)
Ha persze valami gond lenne, akkor mennék.
Egyébként nem teszteltem többet. Egy teszt a nemvárt után 2-3 nappal, nincs is szükség többre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!