Szülésznőnek mennyi pénzt illik adni? Lehet egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kórház, ahol szülni fogok, március óta nem engedi a fogadott orvost, viszont ma fogadtam szülésznőt. Március 16.-ra vagyok kiírva. Még nem találkoztam személyesen vele, majd a hónap végén fogok csak. Az lenne a kérdésem, hogy az új szabályozások értelmében lehet pénzt adni a szülésznőnek? Ha igen, akkor mennyit illik? Vagy ő majd kerek perec megmondja, hogy mennyit kér?
2021. jan. 8. 21:28
1/38 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehet a szülés kategória relevánsabb lett volna, de már megszokás...
2021. jan. 8. 21:28
2/38 anonim válasza:
Mivel már konkrétan törvénytelen adni és elfogadni is így azt mondanám, ne adj.
4/38 anonim válasza:
Ez nem paraszolvencia, hanem bejelentett jövedelem. Majd megmondja mennyibe kerül és kapsz számlát. Ezekre kérdezz rá a találkozón. Egyébként honnan tudod, hogy szimpatikus lesz-e, ha még nem találkoztatok?
5/38 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy mindenki őt ajánlotta és telefonon csak ma 2x beszélgettünk, nagyon kedves és segítőkész. Nem egy városban lakunk, így ezért nem találkoztam még vele.
2021. jan. 8. 21:58
6/38 anonim válasza:
Semennyit nem illik es szerencsere mar buntetik is!
Van neki rendes fizetese, talan maganpraxisa is, szoval...
7/38 anonim válasza:
4 ilyen opció állami kórházban meg nincs!
8/38 anonim válasza:
Én olvastam, hogy az új szabály alól a szülészek kivételek, de nem emlékszem a részletekre, szülésznőket így konkrétan nem említették.
Nekik emelkedik a bérük egyáltalán?
9/38 anonim válasza:
8 ez a terv. Csak sajnos nem sikerült a reszleteket kidolgozni. Ezért van hogy több kórház most megtiltotta, hogy bárki fogadott orvossal szüljön.
10/38 anonim válasza:
A szülők havi nettó jövedelmének 60%-át legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!