Aki vékonyan kezdte a terhességét, 20. hétig mennyit híztatok?
Rengeteget :)
54 kg (és 170 cm) voltam, mikor terhes lettem, épp előtte akartam egy kicsit hízni, de nem ment.
Na bezzeg utána 😀
Már az első trimeszterben felugrott egy tízes, utána kicsit belassult a hízás, aztán terhességi cukros lettem, igaz, csak határértéken, de onnantól jobban néztem, hogy miből mennyit eszek és mikor. Onnantól elkezdtem sokáig stagnálni, a végén jött még egy kicsi pluszban, azt hiszem, hogy olyan 74 kg körül szültem.
Hozzátenném, hogy terhesség előtt heti 3-4x futottam rendszeresen csak a mozgás kedvéért, de mivel előtte volt egy vetélésem, így a pozitív teszt után nem mertem menni többet.
(63 kilóval jöttem haza a kórházból, ezt a szoptatás mellett is szinte dekára tartottam, most 11 hós a fiam, továbbra is annyi.)
Köszi nektek csajok! :)
Én most vagyok a 20. hétben, egyelőre +2 kg-nál járok, nem volt rosszullétes időszakom se falási rohamom, úgy eszem, ahogy eddig. Csak aggódtam rajta, hogy többet kéne már ilyenkor gyarapodni.
Meg kicsit félek, hogy hirtelen fog meglódulni a súlyom, amit a bőröm nem fog jól tolerálni.
#2 vagyok. Nekem 35. héten kezdődött a zabaroham 😁 41. Hétig végig ment.
Így lett a +3ból +12kg. Pedig az utolsó 2 hétben már rendesen próbáltam visszafogni.
Uhh 😅😁
Igen, annak egy idő után gondolom nem lehet parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!