Nem tudtam hogy terhes vagyok! Nagy bajt okozhattam? 7.hétben járok a terhességemnél,e-héten derült ki.. Semmi tünet nem volt,negatív tesztek hada. Labor hcg kimutatta. Viszont az aggodalmam oka az. Hogy 2 hétig voltunk Hollandiában barátoknál.
Szóval ez az utóbbi 2 hetem
4-6.hétig
Ami azt jelenti hogy a 2 hét alatt,jó sok coffe shopot meglátogattunk,sok sütit fogyasztottunk..
Gondoltam egyszer vagyunk hollandba,illetve fiatalok miért ne.
Mikor megtudtam a dolgot azóta stresszben vagyok,hogy sokat árthattam-e a babámnak..
Nyílván semmi ilyenhez nem fogok nyúlni..még a kv-t is letettem..
Légyszi ne ítéljetek el..
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem volt rá esély,mert pcos-t meg ir-t diagnosztizáltak nálam.
Doki szerint állapot javulás után lenne esélye hogy összejön a baba.
E dolgok diagnosztizálas után,voltam úgy hogy oké most kifújom magam.
És láss csodát mégis..
Remélhetőleg..
Hirtelen elkeseredettség és több évnyi próbalkozás,és vigyázás mellett úgy gondoltam hogy kikell adnom magamból a szuszt..
Sajnos úgy kiadtam,hogy örök életemig ezen fogok stresszelni..
Hát sokminden pont a 8-10. hétig fejlődik ki. Pl záródik a gerinc meg ilyesmik. Pont azért kell a terhesség legelején már folsavat szedni. De már nem sokat tehetsz.
Majd uh-n meglátod,meglátja a doki. De nem hiszem, hogy néhány "süti" akkora bajt okozna.
Az alkohol már nagyobb baj lenne.
Hat igazából ez van, már nem tehetsz ellen, úgyhogy fölösleges ezen pörögnöd…
Reméljük nem lesz semmi baja, illetve mostmár figyelj a dolgokra, főleg mivel ennyire nehezen jött össze.
Na meg mindenesetre ami történt megtörtént, szégyen-nem szégyen, kérd ki azért orvos/védőnő véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!