Ha legtöbbet lent érzem mozogni az azt jelenti hogy ott a lába? Mármint hogy faros?
Figyelt kérdés
Elöre is köszi a válaszokat!28hetes kismama2010. okt. 15. 16:57
1/10 anonim válasza:
nem feltétlenül. a keze is lehet!
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért érzem ennyire ritkán fent?Amúgy köszi a válaszod!
2010. okt. 15. 17:39
3/10 anonim válasza:
26 hetes vagyok és faros a kicsi.Szinte mindig lent érzem a mozgását bár nem tudom,hogy ez miatt e.
4/10 anonim válasza:
Az én babám kezdettől fogva fejfekvéses, a lábával nagyon erőteljeseket rúg és hirtelen. A fejével inkább tompább mozgásokat csinál, én így tudom megkülönböztetni.
De az UH-on úgyis látod majd.
30 hetes km
5/10 anonim válasza:
Én is így vagyok vele: mindig csak lenn rúg erőteljesebbeket, néha kifejezetten kellemetlen! A köldököm környékén pedig csak kisebb mozgásokat érzek. Csütörtökön tudtam meg, hogy farfekvéses helyzetben van, és ahogy visszanéztem az orvos korábbi bejegyzéseit és az ultrahangleleteket, mindig ilyen fekvésben volt. (csak orvosi szakkifejezésként ezt medencevégű fekvésnek hívják) Az orvosom szerint ezért kell ilyen sűrűn pisilnem is. Én még csak 26 hetes vagyok, de szerintem egy cipőben járunk. :)
6/10 anonim válasza:
31 hetes vagyok, az én babám már a 25hét óta faros. Én is teljesen lent érzem még mindig, állandóan a hólyagomat nyomja. :D
7/10 anonim válasza:
szia nekem a 28 heti uh előtt faros volt, akor lent éreztem többet mozogni. amikortol megfordult onnan fenn éreztem szinte mindig mozogni - lenn inkább ilyen tompább valamiket éreztem, meg néha a kezét mozogni de ezek gyengébb mozgások voltak mint fenn ahol a lába volt.
a válaszom: igen valoszinü faros a babád még, de megfordulhat még :)
8/10 anonim válasza:
én is lent érzem, és medence végű fekvésű a babám.
9/10 anonim válasza:
Nekem szinte végig fejfekvéses volt, mégis csomószor éreztem lent. Meg azért nem olyan hatalmas a feje, hogy a köldöködnél kéne érezned csak a mozgását.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszaitokat!Már volt faros is de a 20.hétre megfordult.Majd 2hét múlva kell mennem uhra.Remélem mire itt lesz az ideje megfordul ha most a popsija van lent!Mégegyszer köszi nektek!megnyugodtam hogy nemcsak én vagyok igy!
2010. okt. 17. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!