Normális, ha 11 hetes vagyok, de nincs pisilési ingerem?
Egyáltalán nem is volt, de már rég nyomnia kellett volna a húgyhólyagot, nem szerinetek?:/
Jövőhéten megyek 12. Uh-ra:).
Minden terhes ismerősömnek már hamarabb állandóan pisilnie kellett.
Remélem ez nem gond és minden rendben lesz.
8 hetesen még minden oké volt, de az már rég volt.:)
Hát nem jól tudod. Minek kéne nyomni a húgyhólyagot? Attól még nagyon-nagyon messze vagy.
Koraterhességnél a gyakori vizelést a hormonok váltHATják ki, egyáltalán nem törvényszerű, ahogy a hányás vagy bármi más sem.
Nekem a harmadik trimeszterben.
Volt hogy éjjel 12x mentem. Megszamoltam -.-
Az elején nekem sem volt ez a sokat kell pisilni dolog.
Hányni is csak 2x hánytam, nem voltam rosszul, nekem az egyetlen tünetem az volt, hogy állandóan aludtam volna. Képes voltam egy nap 14 órát aludni (úgy hogy 8 órát dolgoztam). Tulajdonképp egy hónapot átaludtam :D
Nincs mindenkinek pisilési ingere és nem kell, hogy legyen. Minden terhesség más. Valakinek egyáltalán semmi tünete nincsen, mintha nem is lenne terhes.
Nálam az elsőnél kb ahogy megfogant onnantól kezdve 1-2 óránként jártam pisilni éjjel-nappal a végéig. A másodiknál egyaltalán nem volt ilyen, simán bírtam 3-4-5 órát is. Éjszaka nem is kellett felkelnem, max a végén amikor már nyomta a hólyagomat, cserébe végig hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!